Vedete la Petrecerea VIVA 2000! Cum arătau Andreea Marin, Andreea Raicu și Loredana Groza la schimbarea mileniului

Publicat pe de Oana Popoiag
Vedete la Petrecerea VIVA 2000! Cum arătau Andreea Marin, Andreea Raicu și Loredana Groza la schimbarea mileniuluiVedete la Petrecerea VIVA 2000! Cum arătau Andreea Marin, Andreea Raicu și Loredana Groza la schimbarea mileniului

Mult așteptatul nou mileniu a prins revista VIVA! în plină glorie. Deși lansarea publicației avusese loc cu doar un an înainte, petrecerea Viva! 2000 a așezat deja pe hartă cel mai așteptat eveniment monden al anului. Timpul a demonstrat că cele mai în vogă vedete la schimbarea de mileniu nu și-au pierdut din popularitate nici 18 ani mai târziu.

Petrecerea VIVA! 2000 a fost un adevărat tur de forță, de la care nu au lipsit cele mai populare vedete ale vremii. În mod surprinzător, dacă te uiți la fotografiile cu oaspeți de seamă, vei constata că cei care țineau prima pagină a ziarelor acum 18 ani o fac și acum. Timpul a trecut și peste invitații de la petrecerea VIVA! 2000, dar nu le-a luat nici farmecul și nici popularitatea.

Vedete la Petrecerea VIVA! din anul 2000

La petrecerea VIVA! 2000,  toată lumea a fost cu ochii pe Andreea Marin, care la vremea aceea făcea furori cu 'Surprize, surprize', emisiunea ce debutase cu un an înainte. Petrecerea VIVA! 2000 a prins-o pe Andreea Esca însărcinată cu primul copil, Alexia, iar pe Cătălina Grama, pe atunci prezentatoare 'Kiki, Riki, Miki', îndrăgostită de culoarea roz, după cum se poate vedea în fotografii. Pentru cei ce nu știu, Andreea Raicu a fost cândva colega noastră, realizând lunar rubrica de stil, prin urmare a avut dublu rol la party 2000: atât de jurnalist cât și de vedetă. În oricare dintre cele două ipostaze, Andreea a fost una dintre prezențele feminine cărora bărbații nu le-au rămas indiferenți.

Unele lucruri nu se schimbă niciodată, așa că dacă la petrecerea VIVA! de anul trecut a fost blocat traficul din cauza zecilor de mașini ce se îndreptau spre eveniment, se pare că nici în anul 2000 lucrurile nu au stat diferit. După cum consemna redactorul VIVA!, 'pe Kiseleff, în fața Casei Doina, era greu să găsești un loc de parcare.' Același articol indica faptul că 'fântâna arteziană, luminile discrete și muzica cafe-concert au creat o atmosferă specială', la fel ca și 'glumele celor din grupul Divertis'.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Prima petrecere VIVA! Cum arătau Mircea Badea, Andreea Esca și Mihaela Rădulescu în 1999

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter