Dorian Popa şi mama sa participă la o nouă emisiune TV. O să îşi dovedească talentul în bucătărie

Publicat pe

Dorian Popa şi mama sa, la „Chefi la cuţite”. După aventura de la „Asia Express”, cântăreţul împreună cu părintele său îşi vor devedi talentele în bucătărie. Se descurcă de minune amândoi, de mult au dovedit că fac o echipă bună!

Din Asia Express', cei doi vor ajunge la „Chefi la cuțite', cu dorința de a-și dovedi talentul și la bancul de lucru, iar de la 20:00, telespectatorii vor putea afla dacă echipa <>, așa cum își spun ei, este la fel de competitivă și în bucătărie.

,,Experiența din bucătăria <> a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia. Ne gândeam că va fi un moment distractiv și că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriașă, dat faptului că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul…foarte scurt. Dar ne-am mobilizat, ne-am simțit excelent și le mulțumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating… special. Despre ce este vorba, și dacă am luat sau nu cuțitele, veți vedea disearã!', a declarat artistul. Și mama sa a tratat cu același entuziasm această provocare culinară: Pot să spun că am avut mari emoții. Una este să fii în bucătăria ta și să nu te vadă nimeni, alta să fii presat de timp. '

Dorian Popa şi mamişor, la „Chefi la cuţite”

Și pentru că cel de-al cincelea sezon al emisiunii este construit în jurul poveștilor trăite de concurenții, cei doi vor vorbi în exclusivitate cu cei trei jurați despre cea mai dură aventură la care au luat parte împreună. Pentru amândoi, ,,Asia Express' a fost un proiect unic, ce i-a provocat zi de zi să își testeze limitele și să iasă din zona de confort. Tocmai de aceea, cei doi au acceptat provocarea ,,Chefi la cuțite', convinși fiind de faptul că pot face o figură bună și într-un show culinar, din moment ce au reușit să supraviețuiască maratonului Asiatic, cu doar 1 Euro pe zi: ,,Mi-a zis să mă pregătesc, pentru că mergem să le gătim chefilor! Ce nu fac eu pentru Dorian?!', a declarat mama artistului.

Iată câţi bani au câştigat cei doi la „Asia Express”! 

Dorian Popa şi mama sa participă la o nouă emisiune TV. O să îşi dovedească talentul în bucătărieDorian Popa şi mama sa participă la o nouă emisiune TV. O să îşi dovedească talentul în bucătărie

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter