John Legend, tată pentru a doua oară. "Cineva este aici!"

Publicat pe

John Legend, tată pentru a doua oară. Chrissy Teigen, soţia celebrului cântăreţ, a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un băieţel perfect sănătos. Fericiţii părinţi au făcut anunţul în mediul online. Iată ce mesaj frumos au avut!

Partenera lui John Legend a născut recent și a anunțat pe toată lumea printr-un mesaj publicat ieri pe Twitter. „Cineva este aici”, au scris ei pe reţeaua de socializare, mesajul fiind urmat de multe emoji cu biberoane şi îmbrăţişări. Deși acesta este singurul mesaj publicat de Chrissy, știm că soția lui John Legend a a dus pe lume un băiețel. 

Chrissy Teigen şi John Legend au împreună o fetiţă de doi ani, iar acum, venirea pe lume a băieţelului le-a tranformat viaţa într-una minunată.

Chrissy Teigen – goală pe Instagram de „Ziua tatălui'

Relația dintre John Legend și Chrissy Teigen este una pasională, iar cei doi nu se sfiesc să își arate iubirea în public și să fie provocatori chiar și la evenimente importante. Acum, soția lui Legend și-a pus din nou fanii pe jar după ce a postat o imagine cu ea complet goală.

Chrissy s-a fotografiat în pat, între așternuturi albe, goală, cu un tort în mână pe care scrie „Happy Fathers Day'. Mai mult, pentru a pune la cale această surpriză, vedeta a călătorit în secret până în Boston.

John Legend, despre depresia postnatală prin care a trecut soția sa

Într-un interviu pentru E! News, John Legend a lăudat-o pe Chrissy Teigen pentru că a împărtășit experiența sa. „Sunt așa mândru de ea. Mi-a arătat ciornele în timp ce scria și am știut că va însemna mult pentru multe femei să vadă acest articol', a spus Legend.

„Cunoscând durerea prin care a trecut, am înteles și durerea prin care trec o mulțime de femei după ce au un copil. Multă lume nu vrea să vorbească despre asta. Multe persoane se simt singure când trec prin asta, iar pentru ea să le spună oamenilor că nu sunt singuri, cred că a fost foarte puternic', a mai adăugat artistul.

Foto: Twitter, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter