John Legend şi Chrissy Teigen îşi doresc şi un băieţel

Publicat pe

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a declarat în cadrul unui interviu că amândoi își doresc un frățior pentru fetița lor în vârstă de nouă luni.

 

Familia celor doi s-a mărit în primăvara anului trecut, în aprilie, când Chrissy a adus-o pe lume pe Luna. Cei doi însă își doresc extrem de mult să îi ofere Lunei un frățior.

 

Întrebată dacă își mai dorește să aibă încă un copil, Chrissy a declarat: „Dumnezeule, urmează sigur un băiețel', a afirmat tânăra mămică, într-un interviu acordat televiziunii E!, pe covorul roșu de la Screen Actors Guild Awards.

 

Chrissy i-a devenit soție lui John Legend în anul 2013, după o relație ce a durat patru ani. În anul respectiv artistul a lansat piesa „All of me', dedicată frumoasei sale soții. Doi ani mai târziu aceștia au anunțat că vor deveni părinți, în urma unei fertilizări in vitro. Chrissy Teigen și-a deschis sufletul pe Twitter și a spus că timp de 9 ani a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală. Totodată aceasta a dezmințit tot pe aceeași rețea de socializare zvonurile conform cărora ar fi deja însărcinată.

 

Bianca Ion

 

Citeste si:

Chrissy Teigen – Orice femeie ar vrea sa fie in locul ei…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter