Justin Bieber, Kanye West și Drake nu dau doi bani pe Premiile Grammy

Publicat pe

Se pare ca Justin Bieber, Drake si Kanye West nu vor participa anul acesta la Premiile Grammy. Din diferite motive cei trei mari artisti vor lipsi la cel mai mare eveniment dedicat muzicii ce va avea loc in data de 12 februarie.

 

Justin Bieber nu va participa intrucat considera ca Premiile Grammy nu sunt relevante sau reprezentative in ceea ce priveste tinerii artisti. Artistul a castigat anul trecut primul sau premiu Grammy pentru cea mai buna piesa dance – Where are U now – iar anul acesta, Justin este nominalizat la patru categorii cum ar fi: cel mai bun album ori cea mai buna piesa.

 

Lipsa lui Kanye este de la sine inteleasa, deoarece artistul s-a retras o perioada de pe scena pentru a se reface dupa ce lunile trecute a fost internat, iar sotia lui Kim Kardashian a fost jefuita in timpul unei calatorii la Paris.

 

In ceea ce il priveste pe Drake, acesta va fi in turneu in Europa in timpul premiilor Grammy. Se pare ca rapperul este nominalizat la 8 categorii, insa acesta va concerta in Anglia pe data de 12 februarie.

 

Chiar daca cei trei nu vor fi prezenti, nume mari isi vor face prezenta simtita si auzita in marea seara. Artisti precum Adele, Bruno Mars, John Legend, Carrie Underwood, Keith Urban si Metallica vor performa, in timp ce James Corden va fi cel care va prezenta evenimentul.

 

Bianca Ion

 

Vezi si:

Vedete pe covorul rosu la Premiile Grammy 2016

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter