Kristen Stewart și-a găsit sufletul-pereche... Din nou!

Publicat pe

Nici nu se obișnuiseră bine fanii „Twilight” cu gândul că Kristen Stewart (26) și-a găsit fericirea alături de o femeie, după despărțirea de Robert Pattinson, că vedeta s-a și despărțit de iubita ei. Între timp, vedeta a mai avut două relații pasionale care s-au terminat brusc, dar asta nu a descurajat-o, se pare, acum ea trăind o nouă poveste de dragoste, alături de un model Victoria Secret.

 

 

 

Povestea romantică dintre vampirul Edward și ingenua Bella, din saga „Amurg”, a aprins imaginația fanilor genului de pe tot mapamondul, iar faptul că aceasta a depășit ecranul le-a adus beneficii nu doar celor doi, ci și producătorilor filmului. Din păcate, după patru ani de relație și după aventura pe care Kristen a avut-o cu un producător de la Hollywood, s-a rupt lanțul de iubire, iar faimosul cuplu și-a spus adio.

 

Kristen și Soko

După o perioadă destul de neagră în viața ei, pe strada lui Kristen a ieșit din nou soarele, dar, spre uimirea tuturor, în preferințale actriței s-a produs o schimbare sau, poate, abia atunci s-a descoperit pe sine, acceptându-și sexualitatea, cert este că noua ei dragoste a devenit o ea, nu un el… Relația ei cu Soko, o cântăreață franceză, nu a durat din păcate prea mult, la scurt timp după despărțire, actrița consolându-se, se pare, cu asistenta ei Alicia Cargile.

Kristen și Alicia Cargile

 

Ulterior, în viața lui Kristen a intrat Annie Clark, o muziciană în vârstă de 34 de ani, cunoscută și sub numele de St. Vincent, iar relația a mers atât de bine, încât actrița a decis să le-o prezinte părinților, cele două propunându-și deja să se mute împreună.

 

 

Kristen și St. Vincent

Kristen însă a surprins recent pe toată lumea, zvonurile despre cea mai recentă relație a vedetei confirmându-se. Actrița are o nouă iubită, iar fotografiile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Kristen (26) și Stella Maxwell (26), model Victoria Secret, au fost surprinse plimbânduse mână în mână într-un parc de distracții din California, de unde reiese că actrița a ales să-și oficializeze relația.

 

Kristen și Stella Maxwell

 

 

 

E clar, Kristen e din nou îndrăgostită… Dar oare pentru câtă vreme?, se întreabă fanii ei, convinși că cel mai bine tot cu Robert Pattinson s-a potrivit.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Mega Agency

 

Citește și:

Kristen Stewart – Una dintre cele mai sexy aparții din ultima vreme

Kristen Stewart – Foarte îndrăgostită de… o femeie

Kristen Stewart și Robert Pattinson, cuplul cu cele mai mari încasări

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter