Editorialul lunii februarie 2017 - Poveşti inspiraţionale

Publicat pe

Într-o lună în care deciziile politice și nămeții amenință să ne strice buna dispoziție, vă propunem cel puțin trei povești de succes, toate cuprinse într-o ediție VIVA! tonică și plină de exclusivități.

 

Dan Bittman, cel care de când se știe păstrează discreția în privința vieții personale, a acceptat propunerea noastră de a poza alături de cei trei fii ai lui ‒ Alex (18), Patrick (13), Mark (10), dar și de Liliana, femeia care-i este alături de 25 de ani. În același timp, Alina Pușcaș, o mamă super cool, care a revenit rapid la dimensiunile de dinainte de naștere, a împărtășit cu noi provocările prin care ea și Mihai, partenerul ei de viață, trec de când au devenit părinți pentru a doua oară. În plus, Lili Sandu ne-a povestit cum s-a descoperit pe sine tocmai în America, departe de casă și de problemele pe care le-a lăsat aici. Când se aștepta mai puțin, Lili și-a găsit și marea dragoste: supermodelul Silviu Tolu, cu 12 ani mai mic decât ea. Și pentru că tot am vorbit de America, nu strică să vă îndulciți cu puțin „sirop fabricat peste ocean: Valentines Day. Editorul nostru de modă a pregătit 75 de idei de cadouri numai bune pentru o Zi a Îndrăgostiților reușită.

Keep calm and… love!

 

LUANA DANET, Redactor-sef VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter