Chrissy Teigen - goală pe Instagram de „Ziua tatălui”. Ce a putut să facă pentru a-l surprinde pe John Legend!

Publicat pe

Dacă de „Ziua tatălui' unii au sărbătorit alături de familie și copii, John Legend a avut parte de o surpriză neașteptată: Chrissy Teigen l-a așteptat goală, în pat, cu un tort în mână.

Relația dintre John Legend și Chrissy Teigen este una pasională, iar cei doi nu se sfiesc să își arate iubirea în public și să fie provocatori chiar și la evenimente importante. Acum, soția lui Legend și-a pus din nou fanii pe jar după ce a postat o imagine cu ea complet goală.

Chrissy s-a fotografiat în pat, între așternuturi albe, goală, cu un tort în mână pe care scrie „Happy Fathers Day'. Mai mult, pentru a pune la cale această surpriză, vedeta a călătorit în secret până în Boston.

„L-am surprins cu succes pe John cu o călătorie secretă pentru a-l vedea în Boston. Nivel surpriză 10/10', a scris Teigen în dreptul imaginii cu ea.

Nu știm ce reacție a avut Legend când și-a văzut soția așa, însă fanii de pe Instagram au fost în delir.

De „Ziua Tatălui', Chrissy a ținut să îi ureze și tatălui ei „la mulți ani' prin intermediul unei fotografii cu ea îmbrăcată în mireasă la brațul lui.

„Nu pot uita primul cel mai important tată din viața mea. Omul care niciodată nu a încetat să muncească să se asigure că avem cea mai bună viață posibilă. Am fost foarte mândră să merg la brațul tău în acea zi și foarte mândră să te strig tată în fiecare zi', a fost mesajul lui Teigen pentru tatăl său.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Chrissy Teigen a vorbit pentru prima dată de depresia postnatală: „Nu ieșeam niciodată din casă!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter