Alina Puşcaş nu a ştiut că urma să se căsătorească. Iubitul ei a pregătit totul în secret!

Publicat pe

Alina Puşcaş a trăit unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din viaţa ei, prezentatoarea TV căsătorindu-se cu medicul Mihai Stoenescu şi botezându-şi şi fetiţa.

 

Botezul a fost planificat, însă căsatoria religioasă nu, iar Alina a fost luată total prin surprindere de partenerul ei de viaţa, care a pregătit totul în cel mai mare secret.

La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut NIMIC. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: E pe bune? Vorbești serios?' Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost MINUNAT! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!', spune Alina, emoționată.

 

Nici nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă. Nici nu cred că auzeam ceea ce rosteau preoții. Eram cu toții emotionați: noi doi, nașii, preoții, domnișoarele de onoare, pe care de altfel nici nu le-am observat până la finalul ceremoniei. Botezul și cununia s-au împletit cum nu se putea mai frumos', continuă prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva!'.

 

Aceasta mai spune că nici botezul fetiței nu a fost îndelung planificat. S-au hotărât să-l facă doar cu o săptămână în urmă. Ne-am decis de pe o săptămână pe alta să facem botezul Melissei.  Și asta pentru că, de când s-a născut, Melissa a avut parte de tot felul de momente mai puțin plăcute  – gripă,  răceală, alergie, căzături -, așa că am hotărât oarecum pe nepusă masă să schimbăm data botezului. Am făcut doar botezul religios, fără petrecerea de rigoare. Melissa a plâns ceva la botez, până a adormit, iar asta s-a întâmplat exact după ce preoții au scos-o din cristelniță. A primit jucării, rochițe, bijuterii,  chiar și bănuți, pe care deja i-am depozitat în contul ei personal. Alături de ea s-a aflat, evident, și frățiorul ei, Alexandru', mai spune Alina.

Alina promite ca în toamnă vor organiza o petrecere pentru toţi prietenii care nu le-au putut fi alături acum.

 

Alina Puşcaş nu a ştiut că urma să se căsătorească. Iubitul ei a pregătit totul în secret!Alina Puşcaş nu a ştiut că urma să se căsătorească. Iubitul ei a pregătit totul în secret!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter