John Legend vorbește despre depresia postnatală prin care a trecut soția sa. Are și un sfat pentru bărbați!

Publicat pe

De curând, Chrissy Teigen a dezvăluit că a suferit de depresie postnatală după ce a născut-o pe fiica sa, Luna. În acea perioadă, John Legend, soțul ei, i-a fost aproape și a încercat să o ajute să treacă peste. De aceea, cântărețul a vorbit despre suferința soției sale și spune că este mândru că aceasta a vorbit deschis despre depresia postanatală.

Într-un interviu pentru E! News, John Legend a lăudat-o pe Chrissy Teigen pentru că a împărtășit experiența sa. „Sunt așa mândru de ea. Mi-a arătat ciornele în timp ce scria și am știut că va însemna mult pentru multe femei să vadă acest articol', a spus Legend.

Cunoscând durerea prin care a trecut, am înteles și durerea prin care trec o mulțime de femei după ce au un copil. Multă lume nu vrea să vorbească despre asta. Multe persoane se simt singure când trec prin asta, iar pentru ea să le spună oamenilor că nu sunt singuri, cred că a fost foarte puternic', a mai adăugat artistul.

La începutul lunii, Chrissy Teigen a recunoscut că a suferit de depresie postnatală prin intermediul unui articol. Aceasta a povestit că nu mai mânca, nu mai ieșea din casă și dormea doar pe canapea. „Ceea ce toată lumea din jurul meu știe, dar eu știam încă din decembrie că era asta: aveam depresie postnatală', a spus Chrissy.

Soția lui Legend a mărturisit că lua a luat antidepresive și a plănuit să vadă un terapeut regulat. „John stătea lângă mine. M-am uitat către doctor, iar ochii mi s-au umplit de lacrimi pentru că eram obosită de acea durere. De dormitul pe canapea. De a mă trezi pe parcursul nopții. De plâns. De a-mi vărsa nervii pe persoanele care nu meritau asta. De a nu mă bucura de viață', a mai mărturisit Teigen.

În plus, Chrissy a mai adăugat adăugat și faptul că a început să se simtă mai bine dinainte de a împărtăși suferința prin care a trecut familiei și prietenilor.

John Legend le-a dat și un sfat bărbaților ale căror soții pot suferi de depresie postnatală: „Trebuie să fii prezent. Trebuie să empatizezi. Trebuie să înțelegi care sunt motivele acelor sentimente pe care ea le are. Cred că știi motivele. Cred că poți fi un ajutor în a identifica ceea ce merge prost.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Chrissy Teigen a vorbit pentru prima dată de depresia postnatală: „Nu ieșeam niciodată din casă!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter