Vizitează locuri sacre din întreaga lume!

Publicat pe

Într-o viață de om este imposibil să cutreieri pământul și să vezi toate frumusețile și minunile sale, ca să nu mai vorbim de destinațiile cu încărcătură spirituală. Există însă posibilitatea să faci aceste călătorii prin intermediul imaginilor. Noi îți punem la dispoziție patru volume care prezintă fiecare câte 500 de locuri sacre din lume. Aceste volume vor apărea săptămânal începând cu data de 16 martie și vor putea fi achiziționate de la toate punctele de difuzare a presei, la doar 19,99 lei volumul. Iată titlurile lor în ordinea apariției:

 

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 1. PEISAJE SACRE – Urcă pe pantele vulcanului Popocatépetl – muntele care fumegă –, sacru pentru azteci, sau aventurează-te pe Giants Causeway, din Irlanda de Nord.

 

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 2. MEGALIŢI ŞI MISTERE–  Caută înţelesul Liniilor Nazca din Peru, vizitează Partenonul din Atena sau plimbă-te printre vechile cercuri din piatră la Calanais, în Scoţia.

 

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 3. LEAGĂNE DE CREDINŢĂ–  Vizitează locul de naştere al lui Buddha, vezi ţara în care s-a născut Iisus sau urcă la peştera din vârf de munte unde lui Mahomed i s-a revelat Coranul.

 

–         500 de locuri sacre. Destinațiile cu cea mai mare încărcătură spirituală din lume. Volumul 4. RUINE MĂREŢE- Lasă pietrele milenare să îţi vorbească la Angkor Wat, în Cambodgia, la abaţia Cluny, din Franţa, sau în bisericile săpate în stâncă ale Anatoliei, în Turcia.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter