Simona Gherghe a împlinit 41 de ani. Cum arăta când era brunetă și avea cu 12 ani mai puțin

Publicat pe
Simona Gherghe a împlinit 41 de ani. Cum arăta când era brunetă și avea cu 12 ani mai puținSimona Gherghe a împlinit 41 de ani. Cum arăta când era brunetă și avea cu 12 ani mai puțin

La 41 de ani pe care îi împlinește astăzi, Simona Gherghe se poate considera o femeie împlinită: are o carieră solidă, o fetiță de un an și patru luni, un partener care o iubește. Însă puțini își mai amintesc de perioada în care vedeta prezenta Observatorul matinal și era brunetă.

Simona Gherghe a împlinit 41 de ani, ocazie cu care și-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie emoționantă, în care apare alături de fetița ei, Ana Georgia. Prezentatoarea Acces Direct are o viață de familie fericită, alături de partenerul său de viață, Răzvan Săndulescu, și de fiica lor.

Cum arăta Simona Gherghe când era brunetă

Puțini își mai amintesc că în urmă cu peste un deceniu, Simona era un om de televiziune workaholic, pentru care cariera era totul. În plus, deși pare blondă de când lumea, în 2006 prefera varianta șaten închis.  Vedeta prezenta pe atunci Observatorul Matinal alături de Vlad Ionescu, urmând ca patru ani mai târziu să preia Acces Direct, emisiune la cârma căreia se află și astăzi, avându-l coprezentator pe Alex Velea.

În 2006 Simona Gherghe era brunetă, de-a lungul timpului celebra prezentatoarea cochetând și cu roșcatul, dar suntem de părere că cel mai bine îi stă blondă, așa cum este astăzi.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Citește și:

Reacţia lui Cătălin Botezatu după ce Constantin Toma s-a sinucis: „Nu există cuvinte de consolare'

După ce a fost criticată de fani, Kim Kardashian le arată tuturor, din nou, un trup fără celulită!

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter