Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. De mai bine de 20 ani a intrat în lumea televiziune și este foarte încântat de meseria pe care o are. Nu și-ar fi imaginat niciodată că viața lui va arăta așa.

  • Data nasterii 27.01.1978
  • Locul nasterii Târgu Jiu
  • Inaltime 1,80 m
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii David și Eva
  • Mariaje/Relatii Este căsătorit cu Andra din 2008
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Cătălin Măruță studii


Cătălin Măruță a făcut școala generală la Târgul Jiu, în orașul său natal. Prezentatorul TV a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu'. Cătălin Măruță a urmat tradiția familiei când ales să facă această facultate, însă soartă l-a dus către un alt drum. Acesta nu are studii în domeniul în care lucrează.

Cătălin Măruță carieră

Cătălin Măruță a intrat în lumea presei încă de pe vremea când se afla pe băncile facultății. Prezentatorul TV a mers la un interviu, unde spre surprinderea lui a fost selectat să fie prezentator la radio. După ce a plecat din radio, Cătălin Măruță a început să lucreze la postul TV NOVA. Nu dupa mult timp, prezentatorul TV a avut șansa să se prezinte la un casting pentru postul de prezentator la emisiunea „Trupa DP 2' din cadrul Televiziunii Române.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii 'Trezește-te la Realitate cu Măruță'. După alte două luni, prezentatorul TV s-a întors la TVR, unde a prezentat 'Tonomatul DP 2' până în 2007. Acum, 12 ani Cătălin Măruță a semnat un contract cu ProTV, unde a început prin a fi moderator al emisiunii 'Happy Hour'. Acum, emisiunea vedetei pe care o prezintă la ProTV se numește 'La Măruță'.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție. Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni'.

Cătălin Măruță familie

Prezentatorul TV provine dintr-o familie simplă. Tatăl său este judecător, iar mama lui este femeie de afaceri. Cătălin Măruță nu mai are frați sau surori. Cătălin Măruță s-a îndrăgostit nebunește de Andra, iar în urmă cu 10 ani au făcut marele pas. Din 23 august 2008 este căsătorit cu artista Andra. Pe 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când Andra a născut un băiat pe nume David. Patru ani mai târziu, în iulie 2015, Andra a născut cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter