În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu: "Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție "/ EXCLUSIV

Publicat pe

Smiley își amintește cu plăcere de perioada de debut și amintirile pe care le are alături de trupa Simplu. Nu a existat o ruptură cu scandal, iar artistul ne-a vorbit despre relația sa cu ceilalți artiști din trupă. De asemenea, a amintit câteva dintre persoanele importante din viața sa, care au contribuit la parcursul său strălucit în carieră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Care sunt primele tale amintiri legate de muzică și care a fost momentul în care ai conștientizat că acesta este drumul tău, în viață?

Sunt multe și de când mă știu. Zilele pe care le petreceam cu băieții în fața blocului, cu dublu casetofonul după noi, ascultând muzica acelor ani, derulând, întorcând la nesfârșit casetele și dansând și cântând pe trotuare. Nu mă mai săturam de asta, stăteam cu ei până venea seara și mă striga mama să urc la masă.

În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu: "Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție "/ EXCLUSIVÎn ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu: "Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție "/ EXCLUSIV

Mi-am dorit mult o chitară și în vacanța de vară din clasa a 4-a spre a 5-a, părinții mei au hotărât să-mi ia obiectul mult dorit. Știau că îmi doresc asta, dar m-au lăsat ceva timp să mă perpelesc, ca să fie ei siguri de consecvența mea. Când au văzut că nu renunț, ba chiar sunt din ce în ce mai dornic, mi-au cumpărat prima mea chitară. De atunci a început joaca frumoasă care ține și acum, trebuie să recunosc.

Smiley: „Părinții mei sunt baza pe care m-am construit'

Chiar, există o persoană sau câteva persoane despre care poți spune că
ți-au marcat cariera, cu adevărat? Cele cărora le-ai mulțumi la Grammy, hahaha!

Sunt nenumărate persoane. Un om este o colecție de alți oameni care i-au determinat parcursul. Părinții mei sunt baza pe care m-am construit și mă surprind gândind ca ei sau explicându-mi anumite lucruri din perspectiva pe care ar avea-o ei. De la ei au pornit educația, exemplul de grijă, empatie și iubire, de la ei sunt valorile de la care nu mă abat, credința, încrederea, dragostea de viață și de oameni. Fratele meu, bunica, Gina, acum Josephine sunt busola mea.

Colegii și prietenii de la HaHaHa Production alături de care îmi desenez în fiecare zi visul, profesorii, oamenii din TV, din industria muzicală și artistică alături de care am lucrat vreodată sau pe care i-am admirat m-au determinat să fac pași din ce în ce mai apăsați în lumea în care am intrat timid. Sunt recunoscător fiecărui om alături de care am muncit și am simțit și le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte atunci când am ocazia pentru drumul împreună.

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.Cine sunt nașii

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:”Nu suntem de acord în multe privințe”. Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluiri neașteptate la cinci ani de la divorț:„Pentru mine el era totul, pentru că…'

Smiley: „Trupa SIMPLU e parte din mine ca om și ca artist'

Acum mi-am amintit că în 2006 (cred) am făcut un interviu mișto cu
voi, trupa Simplu, într-o limuzină! Ce a însemnat pentru tine destrămarea trupei Simplu, la momentul acela, cum ai perceput tu totul, ce s-a întâmplat de fapt? Pentru că tu ai fost învinovățit… Și ce mai știi de foștii tăi colegi?

Ha, ce amintiri! Trupa SIMPLU e parte din mine ca om și ca artist. A fost o perioadă tare de tot, un pionierat pentru muzica românească și pentru noi ca oameni de muzică, avem atâtea povești, atâtea nopți de entuziasm, de vorbe și planuri, de distracție, de prietenie. Țin enorm la tot ce a însemnat SIMPLU, la toți băieții din trupă, nimeni n-are cum să-i scoată din istoria mea, indiferent ce s-ar scrie.

Cred că în momentul în care noi mai cântăm în diverse ocazii împreună, ne mai auzim, ne mai întâlnim, nu se poate pune în discuție un final, ci mai degrabă o trecere într-o altă etapă umană, profesională, muzicală. Am crescut cu toții și fiecare dintre noi s-a format și a privit înspre o direcție pe care a urmat-o din interior cumva, din suflet. Mai vorbim, ne mai scriem, ne mai ascultăm muzica și ne apucă nostalgia. Tare perioadă! Sunt recunoscător pentru ea.

Smiley: „Scandal e un cuvânt cam zgomotos

Au mai fost, de-a lungul anilor, mici înțepături la adresa ta. Și destrămarea trupei, și referitor la relația cu Marius Moga. Măi Smiley, dar chiar niciun scandal în adevăratul sens al cuvântului? Cum de ai reușit? Că, poate, ai mai fost și tu tentat să mai zici una, alta…

O iau ca pe un compliment, așa că îți mulțumesc! Nu e vorba despre vreo izbândă sau vreo reușită, așa cum o numești tu, este felul meu de a fi și de a vedea lucrurile. Atât Marius Moga, cât și băieții de la SIMPLU îmi sunt prieteni și sunt parte din istoria mea personală și profesională.

Cu oamenii din viața mea eu vorbesc mereu la momentul potrivit și nu cred că au fost sau au rămas lucruri nevorbite sau neașezate. „Scandal e un cuvânt cam zgomotos care nu a făcut parte, niciodată, din viața mea nici acasă, nici la muncă, așa că nu și-a găsit locul nici în presă în ceea ce mă privește.

Sursa foto: Ștefan Banu, Dan Blejan, Facebook, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter