Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România: "Nu suntem de acord în multe privințe". Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Publicat pe

Smiley este unul dintre cei patru jurați de la SuperStar România. Artistul ne-a vorbit deschis despre ce presupune acest rol, cum se vede totul din perspectiva sa, responsabilitatea care apasă pe umerii lor și ce relația are cu ceilalți trei colegi, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. După fiecare zi de filmări, Smiley abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-și strânge fetița în brațe și pentru a o ajuta pe Gina la pregătirea de seară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley a fost antrenor la Vocea României, însă acum se regăsește într-o nouă postură, cea de jurat la SuperStar, pe care a experimentat-o doar pentru scurt timp la Românii au talent. Desigur, când situația a cerut-o și a fost nevoit să-l înlocuiască pe Andi Moisescu. Artistul a precizat atunci că totul se vede diferit din față, iar acum și-a susținut punctul de vedere.

Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România: "Nu suntem de acord în multe privințe". Ce face artistul după filmări / EXCLUSIVSmiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România: "Nu suntem de acord în multe privințe". Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Smiley: „E foarte greu când dai verdictul să privești omul în ochi'

Smiley a subliniat că misiunea celor patru jurați, de a descoperi talente care să facă parte din următoarea generație de artiști, nu este deloc una ușoară. Sunt mai mulți factori de luat în calcul în timpul unei prestații și ne-a spus cât de greu se poate dovedi să dai un verdict negativ. Mulți poate nu înțeleg că un eșec poate fi un pas înainte sau nu au simțul realității cu privire la ce nivel se situează. Noul show de la PRO TV vine astfel în ajutorul tinerilor.

E foarte greu în acest rol și diferit. Cumva misiunea noastră este să găsim niște oameni care să devină următoarea generație de artiști. Acum, fiind cu fața, analizez mult mai multe lucruri, am ocazia să văd mai multe lucruri și să îmi dau seama de tot, limbajul trupului, de mișcare scenică, de sclipirea din ochi, de absolut tot, analizez mult mai multe lucruri. E foarte greu atunci când dai verdictul că privești omul în ochi când îi spui. Pe foarte mulți sper să-i ajute „nu'-urile pe care primesc.

E drept că și noi suntem destul de pretențioși pentru că ne gândim că responsabilitatea noastră este să-i alegem pe cei mai buni. Și sunt și foarte mulți, ei cu siguranță nu știu ce vedem noi, dar vor vedea la televizor. Sunt și concurenți care nu au un simț al realității, nu știu exact unde se poziționează, dar de aia îi ajută emisiunea asta. Pentru că atunci când o vor urmări vor vedea care este nivelul lor real. Dacă sunt în stare să aibă simțul realității', ne-a spus Smiley în exclusivitate.

Smiley și Marius Moga, din nou colegi în juriu, la SuperStar România

În afara colaborărilor, iar acum cea mai nouă, la SuperStars România, Smiley și Marius Moga sunt vecini și mai presus de toate prieteni. Chiar dacă nu se pun de acord în anumite privințe, și chiar se contrazic, cei doi au relație extrem de bună și de strânsă. Colegul lor, Carlas Dreams, este de-a dreptul fascinat de relația dintre Smiley și Marius Moga.

„Carlas zicea „mie mi se pare fascinant că voi vorbiți lucruri diferite, dar vă înțelegeți la fel'. Eu am zis că facem asta de 20 de ani. Noi nu suntem de acord în foarte multe privințe, dar cumva fiecare are dreptate în felul lui. E foarte interesant.

Eu mă simt foarte bine cu Moga în orice situație, și mă simt bine chiar și în situațiile în care ne contrazicem. Îl respect ca și profesionist, îl respect ca și prieten și cred că e reciprocă povestea asta și amândoi am avut și avem succes diferit, urmând căi diferite și avem metode diferite. Nu există o rețetă clară a lucrurilor și de aia e interesant. La muzică nu știi niciodată, poate să fie un concurent care ia patru de „nu' și peste un an să devină super celebru în România și să aibă succes', ne-a mai povestit Smiley de la SuperStar România.

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:”Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei'/ EXCLUSIV

Citește și: Wilmark a fost operat de urgență:„Eram la repetiții cu echipa și…'

Cum se înțelege Smiley cu Raluka și Carla’s Dreams

Smiley a subliniat că se simte foarte bine în această formulă, alături de Raluka și Carla’s Dreams, la masa juriului SuperStar România.

Mă simt foarte bine în formula asta. Raluka spune ce e-n gușă și-n căpușă, nu mimează, iar în cazul lui Carlas nu știi niciodată ce o să spună. Mi se pare fascinant unde se duce cu mintea. Nu am mai avut colaborări împreună, ne-am mai văzut în concerte, dar e prima oară când lucrăm împreună. Mi se pare fascinant și limbajul lui și unde se duce cu mintea', a declarat Smiley pentru VIVA!.

Ce face Smiley după filmările SuperStar

VIVA a fost pe platourile de filmare de la SuperStar România, iar după o zi lungă de audiții, Smiley a declarat că abia așteaptă să ajungă acasă, la băița micuței lui. Mai mult, artistul ne-a dezvăluit că nu ratează nicio ocazia de a sta mai mult cu Josephine. Este un tată implicat și atunci când nu are filmări, rămâne acasă pentru a se bucura de micuța lui.

„Abia aștept să ajung la băiță. Nu e foarte greu, facem cu rândul când nu am zi de filmare rămân eu acasă', a conchis Smiley.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter