Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă: „M-am îmbolnăvit din cauza șocului”

Publicat pe

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei a luat o întorsătură radicală. Laura Lavric refuză să se împace cu sora ei. Ecaterina Traian a făcut acuzații foarte grave la adresa interpretei de muzică populară, acum câțiva ani. Totuși, aceasta își dorește să îngroape securea războiului și să se împace cu sora ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă. Laura Lavric nu are de gând să se împace cu sora ei, Ecaterina Traian. Cea din urmă a acuzat-o, în urmă cu câțiva ani, pe artistă că a practicat prostituția și a avut mari probleme cu alcoolul, în perioada în care a locuit în Statele Unite ale Americii. Totuși, chiar dacă i-a adus jigniri grave, sora artistei a ajuns la sentimente mai bune și își dorește ca Laura Lavric s-o ierte.

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă: „M-am îmbolnăvit din cauza șocului'Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă: „M-am îmbolnăvit din cauza șocului'

Laura Lavric a mărturisit că sora ei o sună să se împace, însă ea nu are de gând să facă acest lucru. Artista spune că Ecaterian nu mai există pentru ea pentru că nu poate să treacă peste acuzațiile pe care aceasta i le-a adus. În plus, Laura Lavric a mai spus că din cauza perioadei în care scandalul dintre ea și sora ei era în floare, se confruntă acum cu probleme de sănătate.

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei'/ EXCLUSIV

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale:„Nu l-au pus la incubator'

Citește și: Ce problemă de sănătate are Adda la nivelul pielii:„Am patru diagnostice'

Citește și: Wilmark a fost operat de urgență:„Eram la repetiții cu echipa și…'

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei, întorsătură radicală

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei a luat o întorsătură radicală din momentul în care Ecaterina i-a cerut artistei s-o ierte. Interpreta de muzică populară spune că în sufletul ei a iertat-o pentru că este păcat să porți ură cuiva, dar nu și-o mai dorește pe sora sa în viața ei.

Cel mai mult am suferit când a spus soră-mea despre mine că am făcut prostituție. E ceva ingrozitor. Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon. Nu e posibil așa ceva. Își cere iertare. În sufletul meu este iertată, pentru că este un păcat sa porți ură, dar nu am sa uit asta, iar pentru mine ea nu mai există, în casa mea nu o mai vreau. A fost cel mai mare necaz de la care mi s-a tras și tensiunea. Cuvintele m-au durut. Dacă vin de la un dușman, dor, dar de la propria soră… ea a fost rea de mică', a spus Laura Lavric la Antena Stars, în legătură cu scandalul dintre ea și sora ei.

Laura Lavric nu vrea să se împace cu sora ei

În perioada în care scandalul dintre Laura Lavric și sora ei era în floare, artista a fost foarte dezamăgită și supărata de cele spuse de Ecaterina. Drept urmare, starea de sănătate a interpretei de muzică populară s-a degradat. În urma stresului acumulta, Laura Lavric spune că, în acea perioadă, i-au apărut pete pe față și se temea că nu va mai putea apărea niciodată pe scenă.

M-am îmbolnăvit din cauza șocului. Nu îmi venea să ies din casă. Toată lumea a fost alături de mine. Nu poți să crezi, adică cum să fac prostituție la 70 de ani și știi numai tu? Eu cântam în America la români și nu s-a auzit niciodată nimic și șții numai tu. Ea m-a urât pentru ce sunt eu. Tata mi-a zis că mă invidiază pentru ce sunt eu și mi-a cerut să o iert pentru ceea ce este ea. Nu am crezut-o capabilă de o așa batjocoră. Pentru mine nu este nimeni. Nimeni nu a scris de rău de mine. Toată lumea era șocată. Vreau să spun că m-am trezit cu pete albe pe față de ziceam că nu mai pot să ies pe scenă', a mai spus Laura Lavric despre scandalul dintre ea și sora ei.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter