Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor: „Marius vrea să îi dea o lecție Mariei”

Publicat pe

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România și a povestit de la cea pornit scandalul dintre ea, Maria Chițu și băieții din echipa Războinicilor. Aceasta a declarat la Teo Show că băieții făcuseră o alianță împotriva ei și Mariei, dorindu-și să scoată fetele din competiție și să rămână doar ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Damian, după ce a fost eliminată de la Survivor România, a făcut mai multe dezvăluiri despre Războinici. În Consiliul de eliminare de săptămâna trecută, ea și Maria Chițu au fost puse la zid de ceilalți concurenți din cadrul emisiunii difuzate de Kanal D. Maria i-a numit pe băieții nici echipa albastră lași, lucru care a dat naștere unui scandal de proporții.

Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor: „Marius vrea să îi dea o lecție Mariei'Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor: „Marius vrea să îi dea o lecție Mariei'

Eu am avut o discutie cu Maria si am decis ca la traseu vom sustine baietii, indiferent de orice.

Ea le-a spus baieților ca sunt lasi, ei nu au incercat sa argumenteze nimic, au inceput sa ne reproseze. Ei au spus ca am reactionat ca niste copii. Ar fi putut sa le spuna Faimosilor sa plece si sa avem o discutie privata. Le-a placut si lor conflictul, ca au venit Faimosii si bagau batul prin card si ii sustineau' a mărturisit Adelina Damian, de la Survivor, în emisiunea Teo Show.

Citește și: Albert de la Survivor îi dă replica Mariei, în conflictul dintre Războinici:„Ai greșit și…'

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:„Nu s-ar fi ajuns aici dacă…'

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu, despre nașterea bebelușului:„Mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi'

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor:„Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg'/ EXCLUSIV

Adelina Damian, despre conflictul de la Survivor

Adelina Damian, eliminată de la Survivor România, a mărtusit că băieții făcuseră o alianță împotriva ei și a Mariei Chițu. Maria a spus la Consiliu că nu se simte susținută de băieți pentru că l-a rugat pe Marius Crăciun să o însoțească pe traseu, iar acesta a refuzat din cauză că se simțise jignit de cele spune de Maria anterior.

Marius a spus ca vrea sa ii dea o lectie Mariei, pentru ca el a fost mereu cu ea pe traseu. Ea la ceremonie a spus ca ne vom sustine, dar cand s-a jucat primul punct, Marius a spus ca nu mai vine si m-am dus sa o sustin eu.

Am trecut bine cu totii prin acel moment, ma asteptam sa fie mai rau. Băietii se vorbisera, facusera ca o alianta sa nu ne sustina pe noi', a mai spus Adelina Damian, de la Survivor.

Adelina, eliminată de la Survivor

Adelina Damian, în momentul în care a aflat că este eliminată de la Survivor, a declarat că se simte mai câștigată după această experiență și că a încercat să se bucure de tot ce a însemnat competiția aceasta pentru ea.

„Se simte bine, sunt ok. De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei‘, a declarat Adelina Damian, după ce a fost eliminată de la Survivor

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter