Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert: „Nu s-ar fi ajuns aici dacă...”

Publicat pe

Maria Chițu a fost pusă la zid de către toți concurenții de la Survivor în cadrul unui Consiliu de eliminare și a izbucnit în plâns. Războinica a fost atacată din toate părțile pentru că a spus că băieții din echipa albastră sunt lași. Maria Chițu a fost dezamăgită și de Albert Oprea, pe care ea l-a susținut încă de la început.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria Chițu trece prin momente grele la Survivor România după ce toți concurenții au pus-o la zid în cadrul Consiliului de eliminare din cadrul emisiunii difuzate de Kanal D. Războinica a susținut că toți băieții de la ea din echipă sunt lași, motiv pentru care concurenții de la Survivor s-au întors împotriva ei. Aflându-se în această situație, Maria a găsit un sprijin în Adelina Damian, dar aceasta a părăsit duminică seară competiția.

Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert: „Nu s-ar fi ajuns aici dacă...'Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert: „Nu s-ar fi ajuns aici dacă...'

Băieții din echipa Războinicilor sunt de părere că Maria Chițu nu s-a maturizat sufiecient și că spune foarte multe lucruri pe care nu și le asumă. În cadrul Consiliului de eliminare, cu toții și-au spus părerea referitoare la colega lor. În plus, pentru a-și face clară părerea despre Maria Chițu, toți băieții din echipa albastră au votat-o spre eliminare.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Citește și: Adelina Damian, eliminată de la Survivor:„Foarte multe lecții am învățat aici'

Citește și: Cum au încălcat Albert și Jador regulamentul la Survivor.Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ana Porgras de la Survivor, despre cele mai grele momente în gimnastică:„Am avut rupte picioarele, mâinile, degetele'/ EXCLUSIV

Citește și: Legătura neștiută dintre Andra Mihail de la Chefi la Cuțite și Alexandra Stan:„Am avut formație'

Maria Chițu, pusă la zid la Survivor

Maria Chițu a declarat că este dezamăgită de ceea ce vede în echipa Războinicilor și că ea a încercat să le caute mereu scuze colegilor ei.

„Starea de spirit nu este una foarte bună, chiar dacă a fost până acum. Sunt dezamăgită de ceea ce văd în această echipă, am încercat de multe ori să trec peste. Am încercat să le caut scuze oamenilor din această echipă pentru că am vrut să văd ce este mai bun în ei. S-au întâmplat niște lucruri care m-au făcut să-mi dau seama că dacă iese oricare dintre ei, în momentul acesta, nu mai am niciun fel de sentiment.

La fel dacă voi fi eu nominalizată să ies afară, nu mă mai interesează. Mă voi simți ușurată pentru că asociez Survivor România cu un mic război, să zic așa.

Social, fizic, psihic, toate, mă simt un pic obosită în momentul acesta, sunt și nervoasă… sunt și dezamăgită, pur și simplu m-aș simți ușurată', a spus Maria Chițu, la Survivor România.

Maria Chițu, trădată de Albert Oprea la Survivor

Maria Chițu simte că este singură împotriva tuturor, iar în momentul în care Sebastian, Andrei, Elena Marin și Albert Oprea i-au aruncat cuvinte grele, Războinica a izbucnit în plâns. Aceasta este foarte dezamăgită de Albert Oprea, căruia mereu i-a luat apărarea de când a intrat în competiție. Totuși, Albert a dezvăluit că Maria s-ar fi apropiat de el pentru că avea o strategie, și anume că de la început l-a vizat pentru că știa că e favoritul publicului și trebuia să se alieze cu el.

Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, cât mă supără părerile colegilor mei. Mă supără că m-am lăsat afectată pentru că m-am atașat de oamenii din echipa asta. Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și să pun mai puțin suflet aici, la Survivor. Altfel nu s-ar fi ajuns aici, la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită', a declarat Maria Chițu după ce a aflat că este nominalizată de colegii ei spre eliminare.

Sursa Foto: catură de ecran Kanal D, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter