Cum au încălcat Albert și Jador regulamentul la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV

Publicat pe .

Jador și Albert Oprea au încălcat regulamentul la Survivor și abia acum s-a aflat despre ce s-a întâmplat în cadrul competiției sportive. Chiar Jador a fost cel care a dezvăluit cum el și colegul său Războinic „au trișat' pe când se aflau la spital pentru recuperare amândoi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jador dă din casă! Faimosul a povestit un episod pe care l-a trăit alături de Albert Oprea, când amândoi se aflau la spital pentru investigații și recuperare. Artistul i-a povestit totul lui Sorin Pușcașu, unul dintre cei mai mari critici ai lui Albert Oprea din cadrul competiției.

Albert-Oprea-1Albert-Oprea-1

Jador și Albert Oprea au încălcat regulamentul la Survivor

Jador a povestit că totul s-a întâmplat atunci când el și Războinicul au fost accidentați în același timp și erau nevoiți să meargă la spital pentru recuperare. Foamea cu care s-au confruntat i-a determinat să încalce regulamentul competiției sportive. Cei doi au mâncat câteva migdale dintr-un pom aflat în fața spitalului unde primeau îngrijirile de rigoare.

„Eu l-am cunoscut la fizioterapie pe el. Am fost cu el la spital. A zis: Jador, e mâncare. Alea-s de mâncare! M-am dus acolo, se uita unul la noi, muream de foame, ești nebun. Dacă ar ști asta cine ești tu acasă, mi-a zis. Cinci migdale am mâncat, atât. Îmi era bine!', a povestit Jador.

Citește și: Sorin Pușcașu, despre strategia lui Albert Oprea la Survivor:„Mă simt vinovat că a ieșit favorit'

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor.Ce fac după fiecare joc

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:”E prost el, că spune…”

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat' / EXCLUSIV

Și Zanni a recunoscut că a furat mâncare la Survivor

Acesta nu a fost singurul caz din competiție, când concurenții au recurs la astfel de gesturi, în lipsa hranei. Zanni a recunoscut în cadrul unui consiliu că și el i-a furat mâncarea colegei sale, Elena Marin, după ce fusese acuzat în repetate rânduri.

Faimosul nu a mai rezistat și a recunoscut că el a fost cel care a furat mâncarea colegei sale, după ce săptâmâni la rând a negat că ar fi făcut asta. Pentru a-și lua o piatră de pe inimă, Zanni a ținut să le povestească atât colegilor, cât și prezentatorului Daniel Pavel cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile. Și-a recunoscut greșeala și a admis că a mințit la momentul respectiv.

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat!‘, a povestit Zanni.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton