Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor: „Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Lucian Barbu de la Survivor a părăsit competiția de la Kanal D mult mai repede decât ar fi sperat. Bărbatul a îndurat o accidentare de pe urma căreia încă se recupeerează și ne-a povestit, după cumpăna vieții sale, totul despre experiența Survivor România și despre viața sa înainte de participarea la acest reality show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu de la Survivor este unul dintre concurenții care a realizat importanța mentalului în competiția de la Kanal D și se autodescrie ca fiind „perfect calibrat' pentru o astfel de competiție. Tânărul a suferit deja o intervenție chirurgicală la menisc și este pe drumul cel bun, dar a povestit, în exclusivitate, că s-a văzut nevoit să învețe să… meargă!

Despre viața sa înainte de Survivor, Lucian Barbu ne-a spus: „ Viața mea înainte de Survivor era extrem de agitată, fiind hiperactiv și „workaholic', de fel. Munceam zilnic 10-15 ore în total, cu antrenoriatul pe domeniul natatiei dar și cu extinderea propriului bussiness iar seara mereu aterizăm pe la câte un prieten pentru o decompresie între muncă și relaxare. Cu toate că munceam foarte mult am avut mereu grijă să mă ocup și de mine, de fizicul meu și mai ales să îmi aloc puțîn timp pentru citit. Nu de alta, dar îmi doresc să îmi mențîn mintea ascuțită. Pe lângă toate cele enumerate, am încercat și să profit și de vacanțe cât de mult posibil.'

Citește și: Lucian Barbu de la Survivor are o iubită! „După 9 luni de sigurătate mi-a fost alături'/ EXCLUSIV

Citește și: Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel. Ce făceau concurenții

Citește și: Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

Citește și: Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață'

Lucian Barbu se considera „perfect calibrat' pentru a ajunge în finala Survivor!

Bărbatul mărturisește că lucrează foarte mult cu el, pentru a se îmbunătăți și a explicat cum a ajuns la un nivel favorabil de împăcare cu propria-i persoană. De altfel, a mai adăugat că are mai multe calități decât defecte. Întrebat ce a descoperit nou la el însuși, în Republica Dominicană, Lucian Barbu a dezvăluit că… nimic, pentru că se cunoștea deja foarte bine!

„Este o întrebare la care cu greu pot scrie un răspuns deoarece am petrecut foarte multe ore din viață mea făcând introspecțîi, deci pot spune că mă cunosc destul de bine și greu mai pot descoperi ceva legat de persoana mea. Defecte am avut mereu, dar am lucrat foarte mult pentru a mi le corecta. Nu mă consider perfect și infailibil dar pot spune, chiar dacă par lipsit de modestie, că bălanța atârna favorabil în direcția calităților.'

Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor: „Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg'/ EXCLUSIVLucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor: „Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg'/ EXCLUSIV

Cu toate acestea, deși este o persoană foarte puternică, Lucian Barbu de la Survivor a mărturisit că accidentarea la menisc a fost o mare cumpănă pe care s-a văzut nevoit să o depășească. Nu doar pentru că a părăsit competiția de la Kanal D, ci și pentru că durerile sale au atins cote maxime și a trebuit să învețe, din nou, lucruri elementare, precum mersul.

Lucian Barbu: „Am învățat greu să merg'

„Accidentarea a fost o altă cumpăna a vieții pe care a trebuit să o trec „magna cum laude'. Universul mi s-a schimbat total, s-a transformat în unul antagonic, am depins foarte mult de aproapiati și mă simt norocos că am niște persoane absolut superbe lângă mine.Am fost inactiv , imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce , am avut câteva luni în care noaptea am fost privat de somn și multe altele. Cel mai greu a fost că a trebuit să învăț… să merg, dar pot spune că am trecut cu brio peste. Nu știu dacă m-a schimbat cu ceva această accidentare, cert e că mi-am demonstrat mie cât de puternic sunt la nivel mental.

În prima perioada mi-a fost extrem desă accept faptul că am ieșit din competiție, am avut coșmaruri noaptea în care vizualizam accidentarea… În prima seară petrecută la spital mă ciupeam având în cap gândul infantil că visez, dar, din păcate, aceasta a fost realitatea.

Recunosc sincer că m-a durut mai mult sufletul decât genunchiul pentru că mi-am dorit enorm această aventură, eram calibrat perfect pentru a ajunge până în finală iar visul frumos s-a spulberat într-o fracțiune de secundă.

Aș vrea să repet toată experiență Survivor. Am îmbrățișat toate încărcările de acolo din suflet, inclusiv lipsa hranei, accidentările minore, căldura, frigul, ploaia…..am iubit fiecare secundă petrecută acolo.', a declarat Lucian Barbu, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter