Lucian Barbu de la Survivor are o iubită! „După 9 luni de sigurătate mi-a fost alături”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Lucian Barbu a fost unul dintre cei mai „râvniți' concurenți de la Survivor, iar ieșirea sa abruptă din competiție nu a fost pe placul fanelor! Prezent pe rețelele de socializare, tânărul încă primește un val mare de atenție din partea doamnelor și domnișoarelor cărora noi le spunem, cu tristețe, în exclusivitate, că… are iubită! Avem toate detaliile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu de la Survivor este unul dintre cei mai sexy concurenți ai show-ului de la Kanal D, motiv pentru care a primit multă atenție mai ales din partea sexului frumos. Cu toate acestea, chiar dacă este rezervat atunci când vine vorba despre viața sa personală, înotătorul ne-a mărturisit în exclusivitate că are o parteneră pe măsura așteptărilor.

După ce a părăsit show-ul de la Kanal D, Lucian Barbu a fost susținut și, deopotrivă, ajutat de tânăra misterioasă să depășească aceste momente dificile, iar sportivul i-a rămas recunoscător. Mai mult decât atât, Lucian Barbu a vorbit cu noi, în premieră, și despre familie și prieteni. Ah, și pentru că era să uităm, bărbatul ne-a dezvăluit chiar și calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, ca să-i intre în grații!

Citește și: Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel. Ce făceau concurenții

Citește și: Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață'

Citește și: Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

Citește și: Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Lucian Barbu de la Survivor, dezvăluiri neașteptate despre iubită

Trebuie să vă mărturisim că ne-a fost foarte greu să aflăm prea multe amănunte despre partenera lui Lucian de la Survivor. Nu de alta, dar încă de la începutul interviului tânărul ne-a spus că este destul de rezervat în declarații la capitolul viață personală. totuși, am reușit să aflăm în exclusivitate pentru voi că, după accidentarea de la Survivor, Soarele a răsărit pe strada sa și a cunoscut o persoană care i-a fost alături întru totul, în acele momente dificile.

„Legat de viața mea personală mereu am fost foarte… rezervat. Vă pot spune doar că, după o perioadă de 9 luni de singurătate, a apărut recent, după accidentare, cineva în viața mea care a fost lângă mine în toate momentele grele și căreia nici în prezent nu știu cum să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut și face pentru mine. Ei bine, ea mi-a fost alături când cerul era negru și când simțeam că nu am pe nimeni', ne-a declarat Lucian Barbu, în premieră.

Lucian Barbu de la Survivor are o iubită! „După 9 luni de sigurătate mi-a fost alături'/ EXCLUSIVLucian Barbu de la Survivor are o iubită! „După 9 luni de sigurătate mi-a fost alături'/ EXCLUSIV

Lucian Barbu: „Dau din casă'

Mai mult decât atât, pare că lucrurile între cei doi sunt destul de serioase, dat fiind faptul că noi l-am întrebat pe Lucian care sunt calitățile pe care o femeie trebuie să le posede pentru a se îndrăgosti la ea și, după ce le-a enumerat, ce să vedeți! Ne-a spus că le-a și găsit, întrupate în cea care i-a furat inima!

„Calitățile pe care le-am căutat s-au schimbat odată cu vârsta, am încetat să mai gândesc cu instinctul și pornirile și am devenit mai cerebral. Nu e ușor să fac un top, dar aparte de atracție și chimie îmi doresc foarte mult înțelepciune, compasiune,calm, umor, gingășie, o atingere caldă și din suflet și susținere în tot ce fac. Chiar dacă dau din casă pot spune că le-am cam găsit', a precizat sportivul.

Lucian de la Survivor, legătură specială cu familia!

De altfel, Lucian Barbu ne-a mai mărturisit că are o legătură aparte cu familia și, în glumă, ne-a spus că încă nu are cordonul ombilical tăiat. Deși este de părere că era pregătit mental pentru o competiție de anvergura Survivor România, sportivului i-a fost cel mai dor de fratele său, de părinți și de prieteni.

„Părinții, fratele și prietenii. Eu și părinții mei avem cordonul ombilical încă netăiat și nu mi-e rușine să recunosc acest lucru, îi iubesc enorm și am o sensibilitate aparte când vine vorba de ei.', a mai adăugat Lucian Barbu.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter