Imagini din casa Oanei Roman. Ce obiect îi lipsește din living

Publicat pe

În anul 2019, Oana Roman avea toate motivele să se bucure. Vedeta și-a cumpărat atunci o locuință nouă, spațioasă și cu o curte suficientă pentru fetița ei. Casa Oanei Roman se află în apropierea Bucureștiului și a locuit acolo cu Iza, cu Marius Elisei și cu mama ei, Mioara Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anul 2020 nu a fost cu final fericit pentru Oana. Chiar înainte de Crăciun, soțul ei a decis să plece de acasă. Marius Elisei a căzut la pace în cele din urmă cu ea, dar doar ca prieten, de dragul fetiței lor. Nu i-a fost deloc ușor să facă Sărbătorile doar alături de fiica ei, dar anul 2021 i-a adus Oanei și motive de bucurie.

Cel mai important este participarea în cadrul reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici! În ultima ediție a emisiunii, fanii ei au putut să admire interiorul vilei de 160.000 de euro în care s-a mutat vedeta. Oana Roman a putut să cumpere această casă după ce a vândut, împreună cu Marius Elisei, apartamentul din București în care stăteau.

Imagini din casa Oanei Roman. Ce obiect îi lipsește din livingImagini din casa Oanei Roman. Ce obiect îi lipsește din living

Cum arată casa Oanei Roman

Vila este una spațioasă, cu suficiente camere pentru Oana, Iza și Mioara Roman. În plus, vedeta se bucură și de curtea spațioasă, de 1.000 de mp. Când își dorește, pe timpul verii, se poate relaxa și în livadă.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp.

Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, declara Oana Roman acum câteva luni despre casa pe care o consideră minune cerească.

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecte

Citește și: Oana Roman, imagini în premieră din noua casă! Vila din Pipera de 160 000 de euro e aproape gata

Citește și: Majda s-a accidentat și a leșinat la Survivor: „Nu mai vedeam'. Cum se simte

Citește și: Oana Roman și-a luat mobilă din lemn masiv pentru casa de 160 000 de euro. Cum arată dormitorul matrimonial și cel al copilului

Ce obiect lipsește din livingul Oanei Roman

Vedeta are două livinguri, unul la parter și unul la etaj. Însă, în camera de la etaj, Oana a refuzat să pună un televizor. Și-a explicat gestul neașteptat în emisiune. „Sus am ținut foarte mult ca, deocamdată, să nu avem un televizor în sufragerie, pentru ca să nu stăm ore în șir doar la televizor.

Avem un televizor în dormitorul mare, dar când suntem în sufragerie vreau să comunicăm, să vorbim, să citim, să ne uităm la… nu știu, poate un film, dar pe tabletă, dar nu tot timpul. Să fie mai degrabă un loc pentru socializarea între noi decât de stat pe canapea și uitat la un televizor pe un perete”, a declarat Oana Roman.

Chiar dacă locuia într-un imobil spațios – 118 mp -, Oana Roman a decis că este vremea să se mute la casă, unde, cu siguranță, va avea mai multă intimitate, dar și mai mult spațiu. De altfel, Oana a obținut un preț foarte bun pe apartament (în jur de 200.000 de euro), așadar a făcut o afacere foarte bună cumpărând vila din Pipera, pe care a dat 160.000 de eur

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter