Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Publicat pe

Cum se epilează concurentele de la Survivor România? Este întrebarea care a stat pe buzele tuturor încă de la primul sezon al emisiunii. Fostele concurente de la Survivor au dezvăluit cum au scăpat de părul nedorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Aflate în Republica Dominicană fără condițiile cu care erau obișnuite acasă, fetele de la Survivor apelează la diferite metode de a arăta bine în fața camerei. Toți concurenții întâmpină dificultăți când vine vorba de igiena personală, pentru că aceștia nu au voie cu gel de duș sau săpun.

Cum se epilează concurentele de la Survivor RomâniaCum se epilează concurentele de la Survivor România

Aflate în sălăbăticie, fetele sunt nevoite să facă mari sacrificii pentru a arăta bine pe micul ecran. Fără săpun, șampon sau gel de duș, concurenții se spală direct în ocean.

Grațiela Duban, fosta concurentă de la Survivor, a explicat cum se epilează concurentele în sălbăticie. Se pare că fetele primesc un aparat de ras, însă multe apelează la epilarea definitivă înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Am înțeles că, la un moment dat, ni se va da un aparat de ras, și da, putem să ne epilăm cu el. Dar atât! În rest nimic, ne vom spăla fără săpun, șampon sau gel, doar cu apa din ocean. Adevărate amazoane', spunea fosta concurentă. Producătorii pun la dispoziție fetelor aparate de ras, însă fără săpun sau gel de duș.

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Citește și: Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor: 'Au murit'

Citește și: Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață'

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, dezvăluire neașteptată despre Vlăduța Lupău

Ce au voie concurentele de la Survivor să-și pună în bagaj

Cum se epilează concurentele de la Survivor în Republica Dominicană am aflat, dar iată ce au voie să aibă în bagaj.

Ruby, concurentă în primul sezon Survivor România, a povestit ce anume a avut voie să își pună în bagaje. „Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și…atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin…ce să zic', declara artista.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter