Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

Publicat pe

Lucian Barbu completează echipa Răizbonicilor. Survivor România sezonul 2 urmează să înceapă, iar 12 Războinici se sunt gata să concureze în cel mai intens reality show sportiv din România. Ei vor lupta împotriva Faimoșilor, echipă în care regăsim nume celebre din showbizul românesc, precum Costi Ioniță sau Alexandra Stan. Lucian Barbu are o poveste de viață impresionantă și a suferit de boli grave, în copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu, concurent în echipa Războinici, de la Survivor, are 33 de ani și este profesor de înot. A trecut prin episoade dificile în copilărie, unele marcându-l profund. La 11 ani a fost diagnosticat cu hepatită A.

A fost nevoit să stea acasă câteva luni. Reîntors în mediul școlar a trecut prin experiență traumatizantă a marginalizării, ceilalți copii considerându-l  contagios. Au urmat și alte încercări care l-au marcat, dar consideră că toate greutățile nu au făcut decât să îl facă mai puternic.

Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărieCine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

Pentru el competiţia din Republica Dominicană reprezintă cel mai greu examen de autocunoaştere şi este pregătit să facă faţă provocărilor. Concurentul care va face parte din echipa Războinicilor la Survivor România are 78 de kilograme şi 1,76 metri.

Lucian Barbu, despre Survivor România 2021: „Cea mai grea etapă a vieții mele'

Lucian Barbu este pregătit pentru competiție și spune că va fi una dintre cele mai grele etape din viața lui. Este un tânăr pasionat de sport și are o condiție fizică excelent, motiv pentru care ar trebui să facă față cu brio competiției.

„Consider ca aceasta baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapa a vietii mele, un examen de care am nevoie pentru a reusi sa ajung la un alt nivel de autocunoastere si pentru a-mi cladi si mai mult caracterul”, a spus acesta.

Survivor România sezonul 2 este pe cale să înceapă, iar 12 Războinici și 12 Faimoși urmează să concureze în cel mai intens reality show sportiv din România. Ajuns la cel de-al doilea sezon, Survivor România, cel mai intens reality al momentului, se pregatește să îsi trimită în „arenî’ luptătorii, în jungla din Republica Dominicană.

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv’

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei.Cum arată soția lui Pavel Stratan

12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter