Albert de la Survivor îi dă replica Mariei, în conflictul dintre Războinici: "Ai greșit și..."

Publicat pe

Maria Chițu și Albert Oprea se înțelegeau de minune la Survivor România, însă lucrurile au început să se schimbe. În cadrul Consiliului de eliminare, Maria a fost pusă la zid de toți concurenții, inclusiv de către Albert. Războinica a fost foarte afectată să vadă că cel căruia i-a luat mereu apărarea îi întoarce spatele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toți băieții din echipa Războinicilor s-au arătat a fi împotriva Mariei Chițu după ce aceasta le-a spus că toți sunt lași. Pe de altă parte, în cadrul Consiliului de eliminare de la emisiunea difuzată de Kanal D, Maria le-a reproșat colegilor ei că au pierdut jocul din cauză că nu s-au susținut. Aceasta a mai afirmat că l-a rugat pe Marius Crăciun să o însoțească pe traseu, dar el nu a dorit să facă acest lucru.

Albert de la Survivor îi dă replica Mariei, în conflictul dintre Războinici: "Ai greșit și..."Albert de la Survivor îi dă replica Mariei, în conflictul dintre Războinici: "Ai greșit și..."

Războinicul nu a vrut să o însoțească pe Maria Chițu pe traseu pentru că s-a simțit jignit de cuvintele acesteia. În momentul respectiv, Albert Oprea a sărit în apărarea lui Marius Crăciun și i-a adus mai multe reproșui Mariei Chițu, considerând că aceasta trebuia să îi ceară iertare lui Marius, nu să aibă pretenția ca tot el să lase de la el.

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:„Nu s-ar fi ajuns aici dacă…'

Citește și: Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor:”Eu dormeam, și tu…”

Citește și: Accidentarea lui Cosmin de la Survivor, motiv de bucurie! Zanni, acuzații dure:„Lăsați vrăjeala'

Citește și: Adelina Damian, eliminată de la Survivor:„Foarte multe lecții am învățat aici'

Albert Oprea, o atacă pe Maria Chițu de la Survivor

Referitor la ceea ce a spus Maria Chițu, Albert Oprea a simțit nevoia să intervină și i-a spus Războinicei că trebuia să se ducă și să îi ceară iertare lui Marius. Pe de altă parte, Războinicul a mai afirmat că a existat o perioadă în care el și Marius Crăciun „se băteau' pentru a o însoți pe Maria Chițu pe traseu, însă aceasta îl refuza mereu pe Albert, spunându-i că vrea ca Marius să fie cel care s-o încurajeze de pe margine.

Tu ai greșit, eu nu-i iau apărarea lui Marius, dar tu ai greșit și tu vrei ca el să lase totul deoparte. Tu trebuie să vii și să îi ceri scuze. Eu așa am fost educat. (…) Am auzit din partea Mariei că și-ar fi dorit mai multă susținere din partea noastră și să credem mai mult în ele când eu și Marius mai că ne băteam până acum ceva timp care să intre să o susțină pe Maria. De câte ori am vrut să merg cu ea pe traseu pentru că Marius era obosit, ea spunea „nu, te rog, lasă să vină Marius'. I-am spus că da, că nu e nicio problemă', i-a spus Albert Opra Mariei Chițu la Survivor.

Albert Oprea: „Ai greșit, asumă-ți!'

Albert Oprea a continuat și i-a spus Mariei Chițu că nu trebuia să aibă pretenția ca Marius Crăciun să fie cel care să lase de la el și că trebuia să recunoască faptul că a greșit.

Eu nu iau apărarea nimănui de aici, nici măcar băieților. Eu nu am venit pentru prietenii, eu sunt singur aici, dar vreau să țin cu adevărul. Orgoliul adevărat a fost din partea Mariei și să spun și de ce. Dacă ar fi venit să spună „bă, îmi pare rău, am greșit. Am fost impulsivă, v-am adresat injurii'. Adică, eu îți greșesc ție, Marius, și tot tu trebuie să lași de la tine și să faci un pas înapoi. Eu nu am fost educat așa. Eu am fost educat în felul următor. Dacă greșești, asumă-ți și cere-ți scuze. Când am greșit, am recunoscut. Ai greșit, asumă-ți!', a mai spus Albert Oprea.

Maria Chițu a spus că ea a greșit doar pentru că a fost impulsivă, dar nu regretă că i-a făcut lași pe colegii ei pentru că asta este părerea ei.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter