Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea Lilibet

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Fetița a venit pe lume vineri, 4 iunie, și poartă numele de Lilibet Diana. Astrologul Prințesei Diana  a dezvăluit ce viitor va avea fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lilibet-Diana este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a. Numele fetiței a fost ales de către Meghan Markle și Prințul Harry în onoarea Reginei Elisabeta şi a Prinţesei Diana, mama lui Harry.

Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea LilibetAstrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea Lilibet

Astrologul Debbie Frank a dezvăluit ce viitor va avea fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Aceasta are mai multe predicţii bazate pe semnul astrologic şi data naşterii ale copilului Lilibet. În plus, Debbie a colaborat cu Prințesa Diana timp de mai mulți ani. S-au cunoscut în 1989 și au devenit prietene apropiate.

Citește și: Meghan Markle a născut.Fetița Prințului Harry poartă numele de Lilibet Diana

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Eu eram pregătit pentru o familie, dar…'

Citește și: Elena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului.S-au afișat împreună la doi ani de la despărțire

Previziuni astrale pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry s-a născut în zodia Gemeni, asemenea răposatului Prinț Philip. Drept urmare, energia şi înţelepciunea semnului astral cu care era înzestrat Prinţul Philip, sunt transferate la Lilibet Diana. Cei născuți în zodia Gemeni sunt îndrăzneţi, jucăuşi, mereu cu glumiţe hazlii la ei, sociabili şi tineri la suflet. Toate aceste caracteristici o vor ajuta pe fiica Ducilor de Sussex să se integreze printre membri familiei din zodia Taur, cum ar fi fratele ei, Archie, verişorii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis şi străbunica ei, regina Elisabeta.

În timp ce Taurii sunt constanți în tot ceea ce fac, Gemenii sunt flexibili și dornici să strălucească. Pe de altă parte, Taurii sunt cu picioarele pe pământ, iar Gemenii sunt mult mai visători. Totuși, chiar dacă aceste caracteristici sunt opuse, combinația s-a potrivit de minune în cazul cuplului format de Prințul Philip și Regina Elisabeta, potrivit clickpentru femei.ro.

Cum se va înțelege Lilibet cu fratele ei

În ceea ce privește relația pe care o va avea Lilibet Diana cu fratele ei, Archie, aceasta nu va avea de suferit din cauza semnelor zodiacale. Mai exact, Archie deşi s-a născut în zodia Taur, are Luna şi Marte în Gemeni. Din acest motiv, cei doi frați vor ținti spre aceleaşi lucruri, dorinţe şi idealuri.

În plus, Lilibet Diana va avea parte și de o educație aparte, de tip regal a Leului, zodie în care s-a născut Meghan Markle. Infleunțele zodiei Leu se vor cunoaște în comportamentul lui Lilibet, dar și în dorința ei de a ieși cât mai mult în evidență atunci când se va afla înconjurată de oameni.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter