Elena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului. S-au afișat împreună la doi ani de la despărțire

Publicat pe

Elena Băsescu și fostul ei partener, Cătălin Tomată, s-au afișat din nou împreună la doi ani de la despărțire. A fost ziua fiicei lor, Anastasia, așa că responsabilii părinți au sărbătorit așa cum se cuvine, alături de toată familia. Foștii parteneri s-au fotografiat împreună, iar fanii au fost extaziați să îi revadă așa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anastasia, fiica cea mică a Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată a împlinit vârsta trei ani, iar părinții i-au organizat o petrecere tare specială! Celei mici i-au fost alături prietenii și familia, iar Elena Băsescu și Cătălin Tomată au ornat spațiul cu baloane, decoruri care mai de care mai frumoase și tortul a fost pe măsura așteptărilor, decorat întru totul după placul micuței.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Băsescu și Syda, la 5 ani de la divorț: „Amândoi avem…”

Citește și: Unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu, după ce a rămas mamă singură

Citește și: Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii săi. Fiica lui Traian Băsescu este mamă singură

Citește și: Ce face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburi

Mai mult decât atât, Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au revăzut, profitând astfel de ocazie. La doi ani de la separare, cei doi s-au fotografiat împreună alături de Anastasia, au răsfățat-o și i-au făcut numeroase cadouri și surprize.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului. S-au afișat împreună la doi ani de la despărțireElena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului. S-au afișat împreună la doi ani de la despărțire

Elena Băsescu a postat o serie de imagini cu Cătălin Tomată

Elena Băsescu își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar fiica fostului Președinte a postat imagini de la petrecerea micuței, care a avut loc într-un local exclusivist din Capitală. Purtând o rochie de prințese, Anastasia a fost surprinsă în brațele părinților, fiind mai fericită ca niciodată.

Anastasia este cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Cătălin Tomată, tatăl micuței, nu mai avea copii din relații anterioare, dar fiica fostului președinte da. Cei doi s-au despărțit în toamna anului 2019, dar au rămas în relații apropiate, de dragul fetiței.

Elena Băsescu, scandal pentru custodia fetiței

Deși pare că acum se înțeleg de minune, Elena Băsescu și Cătălin Tomată au depășit o perioadă destul de dificilă, imediat după despărțire. Cei doi au ajuns inclusiv în fața judecătorilot pentru custodia micuței Anastasia, dat fiind faptul că ambii părinți își doreau drepturi exclusive asupra micuței.

Cătălin Tomată i-a intentat proces Elenei Băsescu, în urma unor discuții purtate cu avocații săi. După ce fetița i-a fost încredințată mamei- așa cum prevede instanța din România, bărbatul și-a dorit să devină „tată cu normă întreagă'.

 A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița.', dezvăluia la momentul respectiv o persoană din anturajul celor doi.

Care este numele real al lui Cătălin Tomată

Cunoscut drept Cătălin Tomată, numele real al fostului iubit al Elenei Băsescu este, de fapt, Cătălin Gheorghe. Motivul pentru care nu este cunoscut după numele din buletin este porecla acestuia, dobândită de la prieteni și apropiați.

Odată ce s-a apucat de afaceri, prietenii și apropiații l-au poreclit „Tomată', după „Tomato', o pizzerie internațională extrem de cunoscută. Nu este întâmplătoare această poreclă, dat fiind faptul că bărbatul este patronul mai multor restaurante din țară.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter