Ce face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburi

Publicat pe

Cătălin Tomată și Elena Băsescu au surprins pe toți atunci când s-a aflat că nu mai formează un cuplu. După aproximativ doi ani de relație au decis să o ia pe drumuri separate. Acum, tânărul afacerist a revenit la vechile obiceiuri, a ieșit la socializare prin cluburile din București. 

Iată că timpul a trecut, iar basmul frumos a luat și el sfârșit când Cătălin Tomata și Elena Băsescu au pus punct relației. Doi ani de zile au trăit ca o adevărată familie, au avut parte de cele mai frumoase momente când li s-a născut copilul, o fetiță superbă, cu ochi albaștri. Vestea fulgerătoare a venit rapid, când fiica lor nu a împlinit nici doi ani de zile.

S-au despărțit, dar au rămas prieteni de dragul copilului lor. Anastasia e rodul iubirii lor! Iată că acum, la câteva săptămâni de la despărțire, cei doi încearcă să își vadă de viața lor, separat. Cătălin Tomata a fost surprins în weekend într-o lacație de lux din București în prejma mai multor prieteni. Conform Cancan, Cătălin Tomata pare să fi fost afectat după ce despărțirea de EBA, iar acum începe să-și revină ușor, ușor. După toate aparențele, ultimul 'ginere' al lui Traian Băsescu reînvață să socializeze.

În acest timp, Elena Băsescu este preocupată de cei trei copii ai săi și în aceelași timp se concentrează la afacerea pe care o deține cu haine, atât pentru copii, cât și pentru mămici.

Ce face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburiCe face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburi

Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

Elenei Băsescu i s-au atribuit de-a lungul timpului numeroase operații estetice la nivelul chipului, niciuna dintre ele confirmate de fiica cea mică a lui Traian Băsescu. În mod evident, fața brunetei a suferit numeroase transformări de-a lungul timpului, însă subiectul a fost unul tabu, vedeta refuzând să ofere explicații pe această temă sau să facă dezvăluiri.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter