Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc. Când va avea loc nunta: ”Vor fi sute de invitați”

Publicat pe

E vestea pe care o aștepta toată lumea. Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc, bărbatul care o face fericită de câteva luni. Cei doi au stabilit când va avea loc nunta, iar evenimentul va fi unul grandios.

Peste doar câteva luni, Simona Halep va deveni doamna Iuruc, asta după ce a decis împreună cu iubitul ei să se căsătorească în luna septembrie, anul 2020. Jucătoarea de tenis va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată și este extrem de fericită că l-a întâlnit pe bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune.

Pentru anul următor, Simona Halep are câteva obiective pe care își dorește să le îndeplinească. Jucătoarea de tenis vrea câștige un nou turneu de Grand Slam, să cucerească o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo și nu în ultimul rând să se căsătorească.

„Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani, vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei', a declarat un apropiat al familiei Halep pentru Wowbiz.

Citește și: După două înfrângeri, Simona Halep a plecat în vacanță cu iubitul. Sportiva a pozat în costum de baie

Simona Halep face nunta la Constanța

La eveniment vor participa 1000 de persoane, iar invitații vor petrece la un restaurant de lux din Constanța. Simona Halep va respecta toate tradițiile machedonești la nuntă.

'Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit', a mai dezvăluit sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc. Când va avea loc nunta: 'Vor fi sute de invitați'Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc. Când va avea loc nunta: 'Vor fi sute de invitați'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter