Accidentarea lui Cosmin de la Survivor, motiv de bucurie! Zanni, acuzații dure: „Lăsați vrăjeala”

Publicat pe

Cosmin de la Survivor a fost transportat la spital, după ce nu s-a simțit bine. Colegii săi au mărturisit că le pare rău pentru accidentarea faimosului, însă Zanni este de altă părere. Sincer, ca de fiecare data, concurentul a tunat și a fulgerat la adresa colegilor săi, despre care a spus că sunt… falși!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tensiunile de la Survivor ating cote maxime, iar accidentarea lui Cosmin îi pune pe jar pe colegii săi de competiție. Fostul campion la gimnastică a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate, iar colegii au explicat în repetate rânduri că sunt afectați de plecarea sa. Cu toate acestea, Zanni este de altă părere și a adus acuzații dure la adresa Faimoșilor și Războinicilor.

Citește și: Cosmin Stanciu de la Survivor, declarații în premieră despre pierderea părinților: „Nu mai aveam motivație”/ INTERVIU

Citește și: Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor: „V-aș bate de v-aș rupe'

Citește și: Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor. Laura l-a pus să îi promită ceva înainte de emisiune

Citește și: Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor: 'Au murit'

Cosmin a avut dureri puternice în zona pieptului și a spatelui, așa că medicii au decis că problema nu este una așa de simplă, cum se preconize initial, și l-au transportat la spital pentru mai multe investigații. În tabăra Faimoșilor au apărut multe discuții în urma acestei situații, iar Zanni și-a ieșit din pepeni, după ce mai mulți colegi de-ai săi și-au exprimat regretul cu privier la spitalizarea lui Cosmin.

Accidentarea lui Cosmin de la Survivor, motiv de bucurie! Zanni, acuzații dure: „Lăsați vrăjeala'Accidentarea lui Cosmin de la Survivor, motiv de bucurie! Zanni, acuzații dure: „Lăsați vrăjeala'

Zanni, acuzații dure după accidentarea lui Cosmin: „Știu exact ce este în capul fiecăruia!'

Astfel, Zanii a decis să nu comenteze initial, dar la testimoniale s-a dezlănțuit! Faimosul este de părere că toți colegii săi de echipă se bucură de accidentarea lui Cosmin. Pentru concurenții nou veniți, accidentarea lui Cosmin reprezintă un motiv pentru care pot răsufla liniștiți, dat fiind faptul că este foarte bun pe traseu. În confruntarea finală, posibila absență a lui Cosmin le-ar aduce acestora șanse mari de câștig.

„Vezi discuții în echipă. Ce rău ne pare, săracul, sper că e bine. Băi, lăsați măi vrăjeala asta. Voi știți ce înseamnă ca un campion să plece acasă pe motive medicale.

Înseamnă că voi mai stați o săptămână aici, înseamnă că voi aveți șanse mai mari să ajungeți mai departe. Când aud vrăjelile astea…știu exact ce este în capul fiecăruia. Nu vă pare rău, mai ales ție, Ștefan, care spuneai să ridice mâna și să plece că ți-era frică la imunități să nu se piardă puncte. Dacă Cosmin va pleca acasă, ne pare rău că e în spital, că poate are ceva, probleme, dar cei noi sunt convins că se bucură categoric că mai au un loc în față.', a declarat Zanni, după discuțiile care s-au purtat în tabăra Faimoșilor.

Cosmin de la Survivor a fost multiplu campion mondial la karate

Cosmin Stanciu este unul dintre cei mai de temut adversari nu doar la Survivor, ci și la sportul pe care îl practică. Tânărul este karatist și a fost locul I Mondial de 6 ori. Are 33 de ani și, de-a lungul carierei sale, a obținut următoarele premii: multiplu campion național, două titluri de campion balcanic WUKF, șapte titluri de campion european WUKF și 6 titluri de campion mondial WUKF.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice.', a declarat Cosmin Stanciu, înainte să plece la Survivor.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter