Cosmin Stanciu de la Survivor, declarații în premieră despre pierderea părinților: "Nu mai aveam motivație"/ INTERVIU

Publicat pe

Are un palmares sportiv impresionant și o poveste de viață pe măsură. Până la 33 de ani, Cosmin Stanciu a câștigat absolut tot ce se putea în materie de karate și spune că e pregătit pentru orice fel de provocare, însă concurentul „Survivor România s-a luptat cu viața încă de la o vârstă fragedă, când a rămas orfan…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cosmin, de ce ai acceptat provocarea Survivor?

Pentru mine, „Survivor România reprezintă next level, pentru că sunt sportiv de performanță de la 10 ani și concurez la competiții naționale și internaționale la cel mai înalt nivel. Toată viața mea este o competiție. „Survivor România este cea mai mare provocare pentru mine. Sunt pregătit fizic și psihic, și țelul meu este câștigarea competiției.

Cosmin Stanciu de la Survivor, declarații în premieră despre pierderea părinților: "Nu mai aveam motivație"/ INTERVIUCosmin Stanciu de la Survivor, declarații în premieră despre pierderea părinților: "Nu mai aveam motivație"/ INTERVIU

Cosmin Stanciu: „Nu am temeri sau frici'

Care crezi că sunt atuurile tale în această competiție?

Cred că faptul că am făcut toată viața mea sport o să mă ajute, pentru că
m-a educat, m-a călit, m-a disciplinat, mi-a întărit psihicul și m-a făcut un om puternic și competitiv. Nu am temeri și frici. Sunt luptător, nu cedez sub presiune și îmi doresc să câștig locul unu în tot ceea ce fac. Sunt un tip sociabil și comunicativ și am un grad mare de empatie.

Citește și: Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor.Laura l-a pus să îi promită ceva înainte de emisiune

Citește și: Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor:'Au murit'

Citește și: Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor.Face karate și e de 6 ori campion mondial

Citește și: Daniel Buzdugan, totul despre legătura lui cu Grecia:„Mi-ar plăcea să plimb un grup de turiști și să le ofer experiența mea' / INTERVIU

Cosmin Stanciu: „Cea mai grea încercare a fost când mi-am pierdut părinții'

Știm că ai avut multe încercări în viață. Care au fost cele mai dificile?

Cele mai dureroase și grele încercări au fost momentele în care mi-am pierdut părinții. Tatăl meu a murit acum șapte ani și mama mea acum trei ani.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu părinții tăi?

Cea mai frumoasă amintire a fost când am mers prima oară la mare cu tatăl meu. Marea mi se părea ceva ieșit din comun și nu credeam că voi ajunge vreodată să o văd. La 10 ani am câștigat locul trei la o competiție și eram foarte fericit. A fost prima mea medalie și îmi amintesc că părinții mei au fost foarte mândri de mine.

Cosmin Stanciu: „Nu știam dacă acolo este sfârșitul carierei mele'

Care a fost cel mai greu moment în cariera pentru care ai muncit de la 7 ani?

Am avut o accidentare, o ruptură de mușchi la un campionat mondial, chiar în calificări, și nu am mai putut continua competiția. În anul precedent, fusesem campion mondial. Atunci m-am întrebat dacă mai sunt bun sau
evenimentele din viața mea m-au dus la acea accidentare.

Mama decedase cu puțin timp înainte și mi-a lipsit concentrarea la antrenamente. Nu mai aveam motivație, eram neodihnit, nemâncat. A fost un moment greu pentru că nu știam dacă mai fac față unei competiții sau acolo este sfârșitul carierei mele. Însă anul următor m-am pregătit destul de bine și am câștigat fără nicio problemă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter