Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor. Face karate și e de 6 ori campion mondial

Publicat pe

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor? Cosmin Stanciu este unul dintre concurenții de la Survivor România sezon 2 și va face parte din echipa Faimoșilor, alături de Cătălin Moroșanu. Cosmin Stanciu este un mare campion și intră deja ca favorit la marele titlu de Survivor România 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor? Dacă nu ați auzit până acum de Cosmin Stanciu, cu siguranță tânărul va deveni un personaj îndrăgit în showbiz după participarea la Survivor România, sezon 2. Cosmin este un mare campion și își va arăta aptitudinile fizice în echipa Faimoșilor, în Republica Dominicană.

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor. Face karate și e de 6 ori campion mondialCine este Cosmin Stanciu de la Survivor. Face karate și e de 6 ori campion mondial

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor? Al treilea concurent din echipa Faimoșilor are legătură cu performanța fizică, fiind un campion internațional pe care pasionații de sport îl cunosc foarte bine.

Cosmin Stanciu are 33 de ani și a câștigat, de-a lungul vieții sale sportive, mai multe medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor?

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor? Cosmin Stanciu face karate de la vârsta de șapte ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a declarat Cosmin Stanciu înainte de Survivor România 2021.

Cătălin Moroșanu, un concurent de temut la Survivor România

Cine ar fi crezut că Moroșanu este coleg cu Cosmin Stanciu la Survivor. Cătălin Moroșanu va merge în Republica Dominicană pentru cel de-al doilea sezon „Survivor România'. El are planuri mari pentru competiție și vrea să dovedească că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor'.

Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.  Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare. 

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea Survivor România', a declarat Cătălin Moroșanu. 

Citește și:

Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație. Primele declarații

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Fotbalistul Nicolo Zaniolo este cu 12 ani mai mic și și-a părăsit logodnica pentru frumoasa româncă

Stela Bizdu este însărcinată a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă

Costi Ioniță, coleg de echipă cu Cosmin Stanciu și Cătălin Moroșanu la Survivor România

Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români. Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani întră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha. 

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy', cu hitul produs și cântat de Shaggy  cu Kat DeLuna,  „Dame'. Costi Ioniță spune acum „Da!' unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România'. 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!   va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt', a declarat Costi Ioniță. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter