Cine este Adelina Damian de la Survivor. A cântat cu Akcent

Publicat pe

Cine este Adelina Damian de la Survivor s-au întrebat cu siguranță fanii show-ului din Republica Dominicană, în care au intrat curând 4 concurenți noi. Adelina este o tânără foarte talentată, în vârstă de 28 de ani, din Galați, și mărturisește că a intrat în competiție de dragul bunicilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adelina Damian de la Survivor. În competiția din Republica Dominicană au intrat 4 concurenți noi, atât echipa Războinicilor, cât și cea a Faimoșilor suplimentându-și forțele cu două fete și doi băieți.

Cei patru au intrat deja în forță pe traseele dificile din competiție, din echipa Faimoșilor făcând de acum parte Horațiu Cuc și Andreea Lodbă, în timp ce echipa Războinicilor a fost completată de Bogdan Urucu și de Adelina Damian.

Cine este Adelina Damian de la Survivor

Fanii care așteptau cu nerăbdare să afle noua componență a echipelor din Republica Dominicană au făcut deja cunoștință cu cei patru membri care au intrat în competiție. Iată cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor, care, alături de colegul ei Bogdan Urucu, a completat echipa Războinicilor!

Cine este Adelina Damian de la Survivor. Tânăra care li s-a alăturat Războinicilor, încercând să ducă echipa spre victorie, se numește Adelina Damian, are doar 28 de ani, provine din Galați și este antreprenor, interpret și compozitor. A debutat alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a susținut o serie de concerte în Asia și Nordul Africii. Prima piesa compusă și interpretată integral de artistă este „Haya'. Adelina Damian se autocaracterizează ca fiind o fire activă, chiar dacă nu a practicat un sport de peformanță. În schimb, se antrenează constant și adoră competițiile de tenis pe plajă.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor, după ce și-a văzut fratele bolnav: „Nici nu știu ce să cred”

Citește și: Culiță Sterp a plâns la Survivor, după ce și-a văzut iubita și familia: „Te așteptăm cu trofeul'

Citește și: Reacția lui Albert de la Survivor când și-a văzut tatăl bolnav, după patru luni: „E tot ce-mi trebuie”

Citește și: Gina Pistol se retrage de la Chefi la Cuțite. Cine o înlocuiește

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Cine este Adelina Damian Survivor? Adelina Damian a mărturisit că își dorește să participe la Survivor Romania 2021 în special pentru a-și face fericiți bunicii, care și-au dorit foarte mult să o vadă într-o astfel de competiție.

„Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Survivor Romania este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a spus Adelina Damian, noua concurentă Survivor.

Adelina are propriul magazin de haine

Cine este Adelina Damian de la Survivor. Adelina Damian este deja cunoscută în mediul online, unde are o comunitate deloc de neglijat. Frumoasa Războinică își ține fanii de pe contul de socializare cu postările ei, publicând fotografii din vacanțe și nu numai. Adelina deține și propriul magazin de haine, pe care îl popularizează pe Instagram.

De asemenea, Războinica are și canalul ei de YouTube, însă de ceva vreme nu a mai urcat niciun vlog. Acolo, artista împărtășește cu prietenii virtuali secrete de frumusețe, opinii sau recomandări în ce privește un stil de viață sănătos. Cu siguranță însă, după Survivor, Adelina își va relua activitatea, mai ales că numărul fanilor ei a crescut deja.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter