Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei: "S-a filmat totul" / EXCLUSIV

Publicat pe

Tonică, plină de umor și în egală măsură sensibilă, Emilia Popescu ne-a povestit despre fiica ei și a detaliat momentul fericit în care a adus-o pe lume. De asemenea, ne-a povestit și motivul pentru care fiica ei nu i-a călcat pe urme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Spuneai la un moment dat că a fost cel mai fericit moment din viața ta când s-a născut Maria.

Daaaa! În fiecare an, de ziua ei, îi spun cum a fost, deși mă roagă să nu o mai fac. Dar eu tot îi zic, până am să închid ochii. (râde). Era o iarnă geroasă, iar eu am născut cu prietena mea, care era doctoriță la Giurgiu. Știam că o să nasc prin cezariană, deci era o zi fixată. Ne-am urcat în mașină, la 5 dimineața, eu, tatăl copilului, nașul copilului și doctorița. În altă mașină, după noi, venea anestezistul.

Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei: "S-a filmat totul" / EXCLUSIVEmilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei: "S-a filmat totul" / EXCLUSIV

Emilua Popescu: „Am pus filmări cu Maria în somn'

Am deschis spitalul rece și întunecat, i-a dat un halat tăticului, el a venit cu o cameră video, desigur. S-a filmat totul. Peste trei zile am plecat acasă. Mă uit mereu pe filmare, am pus-o pe un DVD. Restul de trei ore, cât avea o casetă video pe vremea aia, am pus filmări cu Maria în somn. Pentru că ni se părea că face lucruri nemaipomenite! Trei ore copilul doarme! Mă uit ca la un film polițist. (râde)

Citește și: Ce fiică frumoasă are Emilia Popescu! Maria are 23 de ani și nu vrea să devină actriță:”Mi-am descoperit chemarea de la o vârstă fragedă”

Citește și: Cum arată fiica actriței Emilia Popescu:Maria e frumusețe rară! Cele două au pozat împreună

Citește și: Anca Serea, de urgență la spital cu mama ei:„M-am plimbat prin mai multe spitale'

Citește și: Percheziții la clinica dată în judecată de Loredana Chivu.Ce acuzații grave i se aduc patronului

Emilia Popescu, despre fiica ei: „Este foarte talentată'

Am observat că ești foarte mândră de fiica ta, deși nu prea îți calcă pe urme.

Am un copil care a devenit un om atât de înțelept și de matur și de empatic, de săritor… Are calitățile ideale de om, te poți baza pe ea în orice împrejurare, e puternică. Trebuie să își ia avânt, să se împlinească pentru pasiunea ei. Este foarte talentată, fie modă, fie costume.

De ce nu i-a călcat fiica Emiliei Popescu pe urme

Dar cum de s-a îndreptat spre zona asta?

A făcut desen și pictură de la șase ani, i-a plăcut foarte mult și am zis să mergem pe partea asta și am dat-o la „Tonitza din clasa a V-a. Dar e mult prea timidă pentru actorie. E îndrăgostită de teatru și de film, dar e mult prea timidă. Și eu am fost foarte timidă, dar am știut că vreau asta, și atunci a trebuit să îmi înving timiditatea. Dar așa îți poți exercita creativitatea nefiind nevoie să vorbești în public, în lumina reflectoarelor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter