Cât de mult a crescut Sasha, fiul lui Florin Piersic Jr.! Cum arată micuțul la 5 ani

Publicat pe

Sasha, fiul lui Florin Piersic Jr și nepotul marelui actor Florin Piersic, a împlinit de curând cinci ani. Tatăl lui a ales să fie o persoană discretă când vine vorba de familie, însă a publicat o poză în care se vede cât de mult a crescut micuțul Sasha!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sasha este fiul lui Florin Piersic Jr și nepotul marelui actor Florin Piersic. De curând a împlinit frumoasa vârstă de cinci ani și își face părinții din ce în ce mai mândri.

Florin Piersic Jr. și iubita sa, Andreea Cipcă, au devenit părinții lui Sasha în 2016. La sfârșitul lunii mai, băiețelul a împlinit cinci ani, are părul deschis la culoare și îl poartă mai lung. Se vede cât de mult seamănă cu tatăl, dar și cu bunicul!

Florin Piersic Jr are doi copii

Florin Piersic Jr a fost, în general, discret cu viața lui personală și nu i-a plăcut să iasă în evidență. Actorul nu a dat foarte multe declarații despre familie și postează destul de rar poze cu iubita sa sau cu cei doi copii.

Citește și: Cum slăbește Florin Piersic Jr.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Florin Piersic Jr.

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează:

Citește și: Primele imagini cu Alex Nedelcu și iubita lui:

Sasha nu este primul copil al lui Florin Piersic Jr. Actorul mai are o fată, Sonia, din relația avută cu Dorina Chiriac timp de patru ani.

În 2019, actorul a făcut o surpriză tuturor fanilor când a urcat pe scenă alături de fiul său, la Festivalul Internațional Sibiu, unde a primit premiul „Virgil Flonda'.

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr și iubita lui, jurnalista Andreea Cipcă, mai tânără cu 15 ani, sunt împreună de câțiva ani. În anul 2015, cei doi au întâmpinat ceva probleme în relație, însă au reușit să treacă peste și să își formeze o familie.

Deși sunt împreună de câțiva ani, Florin Piersic și Andreea au apărut împreună în public de puține ori, în special în perioada în care tânăra era însărcinată și, de cele mai multe ori, nu stăteau prea apropiați!

În afara celor doi nepoți din partea lui Florin jr., Sasha și Sonia, Florin Piersic mai are doi nepoți din partea celuilalt băiat al său, Daniel, rezultat din căsnicia cu Anna Szeleș.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter