Cum slăbește Florin Piersic Jr. 1 kg pe zi cu o regulă simplă

Publicat pe

Florin Piersic Jr. este un gurmand declarat, însă atunci când trebuie să slăbească pentru un rol anume face tot ce-i stă în putință pentru a-și respecta meseria. Astfel, fiul lui Florin Piersic spune că respectarea unei reguli simple îl ajută să slăbească un kilogram pe zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr. are perioade când nu-și controlează alimentația și kilogramele în plus nu întârzie să apară. Însă, imediat ce un rol impune o siluetă trasă prin inel, actorul se supune și face tot posibilul să slăbească.

Cum slăbește Florin Piersic Jr. 1 kg pe zi cu o regulă simplăCum slăbește Florin Piersic Jr. 1 kg pe zi cu o regulă simplă

Invitat în emisiuniea 'Marius Tucă Show', de la la Aleph News, Florin Piersic Jr a vorbit despre pandemie, vaccin, proiecte vechi, așteptări, atitudini, dar și cum procedează atunci când este nevoit să slăbească pentru un rol. „Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu.'

„Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu', a declarat actorul.

Citește și:

Lora o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Primele declarații

Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: „Un miracol că am scăpat”

Cristina Șișcanu revine în televiziune. Cu ce post a semnat contractul

Florin Piersic Jr. s-a apucat de astrologie în timpul pandemiei

În 2020, actorul a înregistrat unul dintre spectacolele sale iconice „Freak Show' și l-a transpus într-un film inedit – „Freak Show The Movie'. Filmul a a avut premiera în cadrul Festivalului Național de Teatru, unde a putut fi vizionat gratuir online pentru 24 de ore.

Printre altele, actorul s-a apucat de „astrologie' în timpul pandemiei. A înregistrat o serie de videoclipuri intitulate „Horoscopul lui Piersic Jr. pe care le-a publicat săptămânal pe YouTube.

Și-a anulat spectacolele pentru a fi alături de tatăl lui

În noiembrie, Florin Piersic Junior a făcut un gest impresionant pentru tatăl său, marele actor Florin Piersic, care se afla în carantină la Cluj, de frica COVID-19. Actorul și-a anulat și spectacolele, tot din această cauză, așa că preferă să aibă grijă de el și să fie precaut, până ce se termină pandemia.

Florin Piersic a fost vizitat de fiul său la Cluj-Napoca, în casa în care celebrul actor locuiește cu actuala sa soție, Anna.

Cei doi nu s-au întâlnit în ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum doua luni, Florin Jr și-a făcut timp să dea o fugă să-și vadă tatăl care a împlinit 84 de ani pe  27 ianuarie. Cei doi s-au și fotografiat împreună. Sometimes vine muntele la Mahomed’, a postat, în glumă, Piersic Jr.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter