Fiica vitregă a lui Gornel Galeș a trecut printr-o dramă cumplită! "Eram însărcinată în trei luni când s-a întâmplat..."

Publicat pe

Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, a trecut recent printr-o dramă imensă și extrem de traumatizantă. Iată ce s-a întâmplat cu fiica Vivianei Mănțoiu, femeia cu care fostul soț al Ilenei ciuculete s-a iubit până în ultima clipă a vieții sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica vitregă a lui Cornel Galeș, are 21 de ani și este într-o relație cu un bărbat în vârstă de 37 de ani. Din nefericire, Sasha a trecut recent prin momente traumatizante, tânăra pierzând o sarcină în luna a treia.

Sasha a mărturisit că își dorea foarte mult acest copil, dar, din păcate, nu a putut duce sarcina până la final. Fiica Vivianei Mănțoiu, trăiește o poveste de dragoste discretă alături de un bărbat cu mult mai mare decât ea. Deși consideră că vârsta nu este o problemă pentru ea, tânăra preferă să-l țină ascuns deocamdată.

„A fost cumplit. Eram în relație de puțin timp alături de bărbatul cu care sunt și acum și… s-a întâmplat. Eram fericită, îmi doream acel copil, mă gândeam deja, făceam planuri, cum să reușesc să mă țin și de școală, de Facultatea de Drept, să învăț ca să ajung în Barou, dar să mă ocup și de copil. Eram în trei luni când s-a întâmplat…', a declarat fiica vitregă a lui Cornel Galeș pentru Wowbiz.

Fiica vitregă a lui Gornel Galeș a trecut printr-o dramă cumplită! "Eram însărcinată în trei luni când s-a întâmplat..."Fiica vitregă a lui Gornel Galeș a trecut printr-o dramă cumplită! "Eram însărcinată în trei luni când s-a întâmplat..."

Fiica vitregă a lui Cornel Galeș a trecut prin momente traumatizante!

Din nefericire, fiica vitregă a lui Cornel Galeș a fost atât de marcată de acest episod dramatic din viața ei, încât și-a propus, momentan, să se axeze pe carieră, lăsând visul de a deveni mamă pentru mai târziu.

Plâng de fiecare dată când mă gândesc. Și cred că e normal… Am simțit, efectiv, cum o bucată din mine, care, deja, în mintea mea, avea un chip, a dispărut. Norocul meu a fost că iubitul mi-a fost alături, m-a încurajat, dar tot am traume și acum. În orice caz, în acest moment, nu aș mai repeta experiența sarcinii.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: A murit Ruxandra Garofeanu, realizator TV: „Alesese să ignore boala”

Citește și: Andi Constantin e hotărât să se însoare cu o concurentă de la Burlacul: „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să…”

Citește și: Mioara Roman va fi operată de urgență! De ce boală suferă mama Oanei Roman

Mă voi ocupa întâi de carieră, să mă văd intrată în Barou, să mă văd cu toate cele puse la punct, iar apoi voi mai vorbi de copii. În orice caz, acel avort spontan mi-a schimbat viața. Și nu doar psihic, ci și fizic, am decis să am mai multă grijă de mine, să mănânc mai sănătos, să nu mai fac abuzuri, să nu mai pierd nopțile, etc”, a mai spus Sasha Mănțoiu pentru Wowbiz.

Sasha are un iubit cu 16 ani mai în vârstă decât ea

Sasha Mănțoiu are 21 de ani și este într-o relație cu un bărbat în vârstă de 37 de ani. Fiica vitregă a lui Cornel Galeș a declarat că nu îi este deloc rușine cu această relație, mai ales după experiențele pe care le-a avut în trecut cu foștii iubiți.

‘O să ne afișăm la un moment dat, când va fi ceva de afișat. Moș nu este, dar este o diferență foarte mare de vârstă între noi… Mă rog, destul de mare, sunt 16 ani între noi… Dar, ce voiam să adaug este faptul că, după ce foști am avut și cu care m-am afișat mai mult decât a fost cazul, nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta’, a explicat Sasha Mănțoiu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter