Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor: „Producătorii mi-au pus o mie de euro în cont și...”

Publicat pe

Culiță nu s-a abținut și a spus adevărul despre ce sumă a încasat de la Survivor, după ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora nu și-ar fi primit banii. Producătorii i-au făcut o surpriză fostului Faimos care a uimit până și fanii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a dezvăluit fanilor ce sumă a încasat de la Survivor, după ce, în ultima vreme au apărut zvonuri în mediul online care spuneau că artistul nu și-ar fi primit banii. Se pare că producătorii concursului i-au făcut o surpriză fostului Faimos, iar fanii au rămas uimiți.

Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor: „Producătorii mi-au pus o mie de euro în cont și...'Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor: „Producătorii mi-au pus o mie de euro în cont și...'

Una dintre regulile concursului spune că participanții pot fi descalificați și nu mai primesc banii dacă părăsesc concursul, ba chiar pot să plătească și despăgubiri. Culiță a fost lăsat să plece acasă pentru că iubita lui urmează să nască. Artistul a explicat exact ce s-a întâmplat pe partea financiară.

Câți bani a primit Culiță de la Survivor

Culiță a declarat că a auzit zvonurile conform cărora nu ar fi primit banii de la Survivor, însă artistul a demontat totul. Fostul Faimos a precizat că a primit până și o surpriză din partea organizatorilor concursului, gest la care chiar nu se aștepta.

Voiam să vorbim despre faptul că eu nu mi-aș fi primit banii de la Survivor și că mi-ar fi afectat contractul, că mi s-au tras din bani. Am auzit o grămadă de zvonuri. Oameni buni, nu s-a întâmplat acest lucru, ba chiar din contră. Producătorii emisiunii mi-au pus o mie de euro în cont și mi-a spus „ăia sunt pentru copilaș, să-i cumperi cadou copilului'. Am rămas uimit, sunt niște oameni minunați, mă bucur că m-au înțeles că până la urmă este un lucru omenesc, un lucru de înțeles', a povestit Culiță.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor:

Citește și: Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor:

Citește și: Ce problemă de sănătate are Adda la nivelul pielii:

Citește și: Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy:

Artistul a explicat că un concurent care părăsește competiția este descalificat, nu își mai primește banii și chiar poate să plătească despăgubiri. Însă Culiță a mărturisit că nu a fost și cazul lui pentru că organizatorii au înțeles situația și l-au lăsat să plece.

Eu nu aveam voie să plec, în contract așa scrie. Dacă pleci, ești descalificat și poți să și nu primești banii, ba chiar să plătești niște despăgubiri. Nu a fost cazul de așa ceva și le mulțumesc încă o dată pentru că m-au înțeles. M-au văzut că în ultima lună le spuneam de fiecare dată că trebuie să ajung acasă, când se naște băiatul. Mă bucur din suflet că mi-au dat drumul acasă, să fiu alături de iubita mea și de copilașul meu când o să se nască', a declarat artistul.

Culiță Sterp a mâncat din gunoaie pentru a supraviețui la Survivor

Dorința de a câștiga, dar și foamea l-au împins pe Culiță să recurgă la gesturi extreme precum mâncatul fructelor otrăvitoare sau căutarea de hrană prin gunoaie.

Artistul a povestit, în vlogul său, că reușea să caute mâncare în gunoaie fără să fie văzut de echipa de producție: „N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (n.r – cei din echipa de producție) și mă uitam în el. Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo'.

Culiță a mai spus că nu îi păsa ce mănâncă sau cum miroase, voia doar să simtă că are ceva în stomac așa că a recurs la căutatul prin gunoaie. Fostul Faimos a mărturisit că nu se aștepta vreodată să ajungă în situația asta, dar competiția și foamea l-au îndemnat.

Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Doamne Dumnezeule. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată, să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie'.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter