Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor: "Sunt ca în liceu"

Publicat pe

Culiță Sterp a revenit în România de la Survivor și a rămas până și el surprins când a observat cât de mult a slăbit. Inițial, a crezut că ar fi vorba de 10 kilograme, însă acul cântarului a indicat total altceva. Iată cât a slăbit Faimosul după mai bine de cinci luni petrecute în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a revenit din jungla din Republica Dominicană… mai slab. Mama Geta abia l-a recunoscut și toată lumea a remarcat cât de mult a slăbit artistul în perioda petrecută la Survivor.

Măcinat de dorul de iubită și gândul că primul copil s-ar putea naște în lipsa lui, Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu la Survivor și a fost descalificat. Odată ajuns acasă, după ce și-a revăzut familia, partenera și persoanele dragi, Culiță Sterp a decis să se urce pe cântar.

Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor: "Sunt ca în liceu"Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor: "Sunt ca în liceu"

La această „probă' a rămas și el uimit. Iubita lui, Daniela Iliescu observase și ea cât de mult a slăbit: „Ce slab ești, ai fix fața ca în liceu acum'.

Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:”Nu îl mai recunosc”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor:”Fisură de menisc la picior si un început de…”

Citește și: Connect-R, primele declarații despre Asia Express 4:'În prima zi am vrut să plec'

Cât a slăbit Culiță Sterp după Survivor

Culiță Sterp a crezut inițial că a slăbit aproximativ 10 kilograme, precum a precizat într-o postare pe Instagram, însă a rămas uimit să afle, că, de fapt a slăbit mai mult de atât, și anume 17 kilograme.

La o înălțime de 1,96 m, Culiță Sterp cântărește acum 88 de kilograme. Faimosul a precizat că arată ca în liceu.

'Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el. Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme. Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilgrame?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu', a declarat Culiță Sterp.

Daniela Iliescu: „Îl văd ca în liceu”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au avut prima apariție la TV și au vorbit despre cum a decurs întâlnirea dintre ei și revederea din toiul nopții după aproape jumătate de an.

Cei doi s-au revăzut la o oră înaintată, în jurul orei 3 dimineața, iar Culiță Sterp și Daniela au fost la fel de emoționați ca în liceu. Pauza a fost destul de lungă, iar când cei doi s-au revăzut s-au simțit exact ca în liceu.

„Nu îmi venea să îi mai dau drumul. Eu tot îi spun de azi noapte că îl văd ca în liceu. Era mai slăbuț, ca acum 10 ani’, a mai spus Daniela Iliescu. 

„Aveam niște emoții ca atunci când eram în liceu și voiam să îi zic ceva, ce îmi place de ea’, a conchis și Culiță Sterp.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter