Connect-R, primele declarații despre Asia Express 4: ”În prima zi am vrut să plec”

Publicat pe

Connect-R este concurent la Asia Express sezonul 4 și face echipă cu bunul său prieten Shift. Artistul face primele declarații despre experiența de pe Drumul Împăraților. Connect-R nu și-a imaginat că este atât de greu la Asia Express, astfel că în prima zi a și vrut să plece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Connect-R participă la Asia Express sezonul 4 și face primele declarații despre experiența pe care o trăiește pe Drumul Împăraților. La început, artistul a crezut că nu este nimic greu în emisiune, însă surprizele au început să apară. Connect-R și prietenul său, Shift, apelează la un truc pentru a opri mașinile la autostop.

Connect-R, primele declarații despre Asia Express 4: 'În prima zi am vrut să plec'Connect-R, primele declarații despre Asia Express 4: 'În prima zi am vrut să plec'

O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine', spuneau Connect-R și Shift înainte cu câteva zile să plece la Asia Express sezonul 4.

Connect-R a vrut să plece acasă în prima zi de Asia Express sezonul 4

Primul autostop, prima misiune și prima noapte de căutat cazare le-au dat însă planurile peste cap.Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă', spune Shift de la Asia Express.

Artistul a rămas uimit să vadă cât de greu este totul în emisiune și nu se aștepta ca provocările să fie atât de mari. Connect-R a mărturisit că în prima zi la Asia Express sezonul 4 și-a dorit să plece acasă.

În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici', a mărturisit Connect-R după prima misiune de la Asia Express.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: „E greu pentru că faci greșeli”/ EXCLUSIV

Citește și: Connect-R, dezvăluiri sincere: 'Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi

Citește și: Connect-R voia să devină preot. Cântăreţul face mărturisiri neaşteptate despre trecutul şi fiica lui

Cine sunt vedetele care au plecat la Asia Express sezonul 4

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină de la Asia Express sezonul 4.

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continuă cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului așteaptă cu sufletul la gură începerea emisiunii de la Antena 1.

FOTO: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter