Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana, iubita tinerică: "Nu mai suntem într-o relație"

Publicat pe

Irinel Columbeanu a fost surprins recent în compania a două tinere, pe care le-ar fi dus în apartamentul său. Un șofer personal i-a condus pe cei trei la destinație, într-o mașină de lux, în valoare de nu mai puțin de 50.000 de euro. După această escapadă amoroasă, Oana Cojocaru, fosta iubită a afaceristului, a avut o primă reacție privind acțiunile fostului ei partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu este din nou în centrul atenției după apariția unor imagini în care fostul milionar de la Izvorani apare în compania a două tinere.

Oana Cojocaru, reacție despre escapada nocturnă a lui Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru, fosta iubită a afaceristului, nu a părut deloc afectată de acțiunile fostului ei partener și a precizat că nu are de ce să mai fie deranjată, dat fiind că între ei nu mai este nimic și s-au despărțit cu timp în urmă.

Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana, iubita tinerică: "Nu mai suntem într-o relație"Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana, iubita tinerică: "Nu mai suntem într-o relație"

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit', a precizat Oana Cojocaru pentru cancan.ro când a fost întrebată despre acest subiect.

Citește și: De ce a trimis-o Irinel Columbeanu pe Irina în America, la Monica.Nu lipsa banilor a fost problema!

Citește și: Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 14 ani.Seamănă tot mai mult cu mama ei

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Alexandro Matias de la Chefi la cuțite, scandal cu Poliția, în Herăstrău.I se aduc acuzații grave

Irinel Columbeanu: „Cui nu-i plac fetele tinere?'

În ceea ce privește escapada nocturnă a omului de afaceri, Irinel Columbeanu a precizat chiar că nu exclude posibilitatea de a-și face o nouă relație și subliniază că fetele tinere sunt cele care îi și dau, dar îi și iau energia.

„Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic', a precizat Irinel Columbeanu pentru Playtech.ro

Cum s-au cunoscut Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au fosrmat multă vreme un cuplu, în ciuda faptului că mulți nu credeau că relația va rezista din pricina diferenței de 40 de ani vârstă între ei.

Irinel Columbeanu a povestit în detaliu cum s-au cunoscut: „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana.

Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.', spunea Irinel Columbeanu, despre începutul relației cu Oana Cojocaru.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter