Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 14 ani. Seamănă tot mai mult cu mama ei

Publicat pe

Fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani de curând și este o adevărată domnișoară. De când a părăsit România, Irina s-a schimbat radical. Iată ce mult seamănă cu mama ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani și este o adevărată domnișoară. Puștoaica locuiește acum în America, alături de mama ei, mr. Pink și fratele său vitreg, dar, din păcate, nu mai este la fel de activă ca înainte pe site-urile de socializare.

Mama ei însă își ține fanii la curent și postează adeseori fotografii în care apare alături de fiica sa. Iar fanii o asigură de fiecare dată că Irina îi seamănă din ce în ce mai mult.

Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 14 ani. Seamănă tot mai mult cu mama eiCum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 14 ani. Seamănă tot mai mult cu mama ei

Fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu locuiește cu noua ei familie

Fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu a împlinit recent 14 ani, dar în ultima vreme a cam dispărut din atenția publică. Având în vedere notorietatea părinților ei, Irina a devenit în timp o mică vedetă în online. Atât pe Instagram, cât și pe YouTube, fiica Monicăi Columbeanu a strâns o comunitate impresionantă. Chiar dacă ultima ei postare pe Instagram este din luna mai a anului trecut, Irina are nu mai puțin de 16.000 de urmăritori pe contul de socializare!

Extrem de activă în social media, puștoaica făcea videoclipuri alături de prietenele ei, dar și alături de părinți, atunci când avea ocazia. La cei aproape 14 ani, Irina devenise un adevărat influencer și chiar organiza giveaway-uri pentru fanii ei. Între timp însă, Irina Columbeanu a plecat în America, acolo unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, de soțul acesteia, Mr. Pink, și de fiul lui, Antony, fratele său vitreg.

Citește și: Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani: „Ne-am dorit foarte mult un copil!”

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Adolescenta pare că se simte foarte bine în noua familie și, chiar dacă nu mai e atât de pasionată de lumea online-ului, s-a adaptat la noua viață din Statele Unite ale Americii.

Irina Columbeanu locuiește în vila pe care mama ei și noul partener o au în Malibu. Obișnuită cu luxul, vila în care cei patru locuiesc este una la fel de luxoasă precum casa tatălui său, de la Izvorani, care, din păcate, acum e doar o amintire.

Irina, trimisă în SUA chiar de către tatăl ei

Pe vremuri, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu a fost motivul unei lupte acerbe între cei doi părinți. După o vreme, Irina a fost trimisă în SUA chiar de către tatăl ei. În trecut însă, fostul milionar refuzase cu desăvârșire să o lase să crească în altă parte.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe’, afirma Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu, cu niște ani în urmă.

Iată însă că circumstanțele l-au obligat să-și reconsidere opinia… După ce a ajuns în sapă de lemn, omul de afaceri a trecut la sentimente mai bune în ceea ce o privește pe fosta sa soție, iar acum Irina locuiește alături de mama ei în America.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter