Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut...”

Publicat pe

Laurette este decisă să meargă până la capăt și să-l dea în judecată pe Marian Tătic. Vedeta îl acuză pe bărbat că bătut-o într-o cameră de hotel din București. Aceasta este indignată în urma afirmațiilor lui Marin Tătic, care susține că s-a întâlnit cu Laurette în scop strict sexual, pentru o sumă de bani stabilită de comun acord.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette se confruntă și cu un val de jigniri și acuzații după ce a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel din București.  

„Sunt profund indignată și mâhnit de valul de acuzații și insulte care mi se aduc în urma incidentului violent, petrecut într-o camera de hotel, în care era să îmi pierd viața!

Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut...'Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut...'

La fel ca mine, sute de victime ale violentei, ale violatorilor și psihopatilor sunt puse la zid și stigmatizate de o societate cu gândire anacronică, în mentalul căreia o femeie care poartă o fustă scurtă și acceptă să se întâlnească cu un bărbat este etichetata drept imorală!!!!

Aceasta mentalitate trebuie schimbată!!!

Sper să fiu ultima din lungul șir de victime ale unui individ de o violență extremă, victime care din rușine sau din teamă preferă să își păstreze anonimatul și să-și ducă durerea mai departe, în tăcere!!!

Din păcate, în România aceasta categorie de indivizi beneficiază de multe ori de clementa organelor de anchetă. Este strigător la cel ca pedofili periculoși să fie condamnați cu suspendare, ca violatori în serie să meargă liberi pe străzi, la vânătoare după următoarea victimă, ca multor femei să le fie rușine să spună că au fost violate sau maltratate de un monstru cu chip de om!!! Iar justiția să dea în majoritatea cazurilor pedepse infime, care nu doar că nu-i sperie pe autori, ci îi și încurajează să mai comită și alte fapte abominabile!', a scris Laurette pe Instagram.

Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații:”Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie”

Citește și: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o:”Încă sunt în stare de șoc!”

Citește și: Mădălina de la Puterea Dragostei, cerută de soție de George.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Ce frumoasă e Namiko, fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka, la 2 ani.Micuța îi seamănă leit tatălui!

Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic

Laurette a mai spus că este dispusă să meargă până la capăt și să îl dea în judecată pe Marian Tătic. Vedeta îl acuză de calomnie, insultă, defăimare, lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

„Eu sunt hotărâtă să merg până la capăt!!!

Îl voi da în judecată pe cel care mi-a făcut rău și sper să am parte de un proces echitabil, iar individul să plătească pentru tot răul făcut și pentru rănile trupești, pentru șocul și teroarea pe care mi-a produs-o, dar și pentru rănile sufletești și pentru defăimarea publică la care am fost supusă!!!

Nu că vreau să mă disculp sau să vă fac să țineți cu mine, dar în cei peste 15 ani de când sunt persoana publică în tara asta nu cred că ați auzit despre mine că fac fapte reprobabile, că îmi câștig existența într-un mod rușinos sau că mi-am vândut trupul și sufletul cuiva!!!

Pentru că încă mai cred în actul de justiție vă anunț pe toți că îl voi da în judecată pentru calomnie, insultă, defăimare, lipsire de libertate, lovire și alte violente pe cel cu care până mai ieri îmi inchipuisem că vom construi o viață frumoasă împreună!!!

Consider că ceea ce mi s-a întâmplat reprezintă o nedreptate absolută', a mai scris Laurette pe Instagram.

Laurette neagă acuzațiile lui Marian Tătic

Laurette a vrut să mai lămurească încă o dată situația și a afirmat că nu s-a întâlnit cu Marian Tătic în scop sexual și că greșeala ei a fost ca a acceptat să îl însoțească într-o cameră de hotel.

„Nobody should be touched. Nobody should be touched without consent! I

Ca să intelegeti:nu i-am pretins acestui individ niciun fel de favoruri, nu am tranzacționat o noapte de amor și nu am avut niciun fel de înțelegere de natură pecuniar!!!

Pur și simplu, m-am lăsat dusa de val și am făcut prostia vieții mele, sa merg cu el într-o camera de hotel!!!si am făcut prostia vieții mele !!!platind cu suferința , agresiune fizica , umilințe , denigrarea si distrugerea imagini publice !! God judge me for what I did not people', a mai transmis Laurette pe rețelele sociale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter