Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații: "Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie"

Publicat pe

Marian Tătic, bărbatul acuzat de Laurette că a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei, a oferit și varianta lui de adevăr. Marian Tătic susține că s-a întâlnit cu Laurette în scop strict sexual, pentru o sumă de bani stabilită de comun acord, însă după consumarea momentului, bărbatul nu a mai vrut să-i dea acei bani. Și pentru că Laurette și i-a însușit, Tătic spune că i-a făcut plângere pentru tâlhărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În declarațiile oferite pentru Cancan, Marian Tătic îi transmite lui Laurette că ar fi corect să recunoască faptul că s-au întâlnit pentru sex contracost la hotel și nu pentru că aveau o relație amoroasă, așa cum a declarat ea.

Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații: "Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie"Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații: "Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie"

Potrivit lui Marian Tătic, Laurette Atindehou Innocencia, așa cum se numește în buletin cântăreața, ar fi acceptat să facă petreacă o noapte cu el în schimbul a 5.000 de euro. Ulterior, lucrurile au luat-o razna. Vedeta ar fi încercat să-l tâlhărească pe bărbat, care, nemulțumit de situație, nu a mai dorit să plătească suma pe care i-a promis-o în primă fază.

Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac sex cu ea, nu să o omor.

M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart Poliția ușa… Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme', a declarat Marian Tătic pentru cancan.ro.

Bărbatul a povestit cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea lor și a descris partida de sex, amănunte pe care susține că le-a oferit și Poliției.

Păi eu mă duceam la hotel să vorbesc cu ea, la 9 seara? Păi ce să vorbesc cu ea? Ea mă aștepta în cameră, a rezervat-o pe numele ei. I-am zis că vin unde vrea ea. Dacă aveam în cap să o violez sau să o omor, păi mă duceam unde voia ea? Ea se cunoștea cu aia de la recepție. Abia am reușit să iau plicul de la ea. Cum era să o las să plece cu banii mei? Am 1.90 metri înălțime și 100 de kilograme. Păi eu voiam să o bat? Nici vorbă că am băgat-o cu capul în toaletă. Acolo abia intră un porumbel, mergem acolo și vă arăt', a mai declarat bărbatul.

Marian Tătic spune că a depus plângere pentru tâlhărie pe numele lui Laurette

Marian Tătic spune că s-a simțit înșelat de Laurette și a depus o plângere la Poliție pentru tâlhărie.

Am depus plângere împotriva ei pentru tâlhărie. Mi-e scârbă unde s-a ajuns. (…) Se tot uita la telefon și apoi i-am zis „Nu pot să-ți dau banii ăștia”. Atunci mi-a băgat mâna în bani, să-i bage în geantă. Nu puteam să-i mai iau de la ea. 7.500 de euro, banii mei, cu care am venit. (…)

Păi cum să-i dau 7.500 de euro pentru 30 de minute? A știut că vine să facă sex cu mine, din cauza asta a luat și camera de hotel. Hotelul e vai mama lui. Eu am vrut să o duc la un hotel OK, dar ea nu a vrut, m-a chemat acolo.

Pentru ce a închiriat cameră și m-a chemat acolo? Nu pentru sex? Am poză, cu conversația, cu tot. Scandalul a pornit că a vrut să ia toți banii. Eu nu puteam să-i dau pe toți. Dacă zicea că vrea 100, 200… Dar nu 7.500 sau 5.000. Asta am declarat și la Poliție și îmi susțin afirmațiile', a mai precizat Marian Tătic pentru Cancan.ro.

Citeste si: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o: „Încă sunt în stare de șoc!”

Citeste si: Bărbatul care a bătut-o pe Laurette și-a terorizat și fosta iubită: „M-a dat cu capul de volanul mașinii, mi-a urmărit copiii'

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

A luat toți banii, parcă era ultima zi din viața ei'

În final, Marian Tătic a anunțat că-și va scoate certificat medico-legal, susținând că și Laurette l-a agresat în lupta pentru bani.

Eu am încercat să-mi iau banii înapoi, m-a lovit cu cotul în gură, m-a mușcat… O să-mi scot și certificat medico-legal. Cum să o desfigurez în bătaie? Nu are nimic, cu excepția unor zgârieturi pe genunchi și la mâini. La mâini am și eu, că m-a ținut de ele. Eu voiam doar banii, nimic altceva. De ce m-am dus cu ea la hotel? Păi dacă voiam să discut cu ea, nu mergeam la o cafenea? Mergeam la hotel?

Noi ne-am întâlnit cu o seară înainte și am stabilit tot. De asta m-am și dus la hotel. I-am luat body ca să-l îmbrace în timpul partidei de sex. Acesta este adevărul. Nu mă cheamă ea pe mine la ora 9 seara într-o cameră de hotel să vorbim.

(…) I-am spus că îi dau 5.000 de euro, dar i-am zis că mergem și noi într-o vacanță, undeva OK. I-am zis că îi dau 200, 300 de euro, i-am luat și body-ul… La revedere! Dar nu, ea dorea 5.000 de euro și a luat 7.500 de euro și i-a băgat în geantă. (…) Eu, ce vorbesc, pot proba. A luat toți banii, parcă era ultima zi din viața ei.' , a mai declarat Marian Tătic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter