Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani: "Ne-am dorit foarte mult un copil!"

Publicat pe

La aproape 44 de ani, Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil! După ce s-a despărțit de Traian Văduva înainte de nuntă, după 10 ani de relație, Cristina Cioran a cunoscut un alt bărbat și de 7 luni este cea mai fericită. Dragostea lor este acum încununată de un copil, care va veni pe lume în această toamnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Cristina Cioran dezvăluia că este foarte fericită alături de noul ei iubit, un bărbat cu care s-a mutat imediat după ce s-au cunoscut. Acum, la 7 luni de când sunt împreună, Cristina a dat marea veste cu lacrimi în ochi: este însărcinată în 13 săptămâni.

Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani: "Ne-am dorit foarte mult un copil!"Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani: "Ne-am dorit foarte mult un copil!"

Cristina Cioran este în culmea fericirii, mai ales că a trecut cu bine de primul trimestru și că toate analizele au ieșit bine. Singura temere mai este că se va îngrășa mult pe durata sarcinii, mai ales că urmează și tratament hormonal. Potrivit acesteia, bebelușul va veni pe lume în septembrie.

Cristina Cioran spune că primele simptome au apărut când era la birou și și-a făcut un test de sarcină. Era deja în luna a patra. „Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.

E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc.', a spus ea în direct la „Vorbește lumea'.

Vedeta a mai amintit că medicul i-a făcut câteva recomandări: „Acum fac un tratament cu hormoni pentru ca e indicat. Totul la recomandarea medicului meu', a mai spus viitoarea mamă.

Cristina Cioran și noul iubit s-au cunoscut la o petrecere

Cristina Cioran a vorbit despre noul ei iubit și felul în care s-au cunoscut. Ea mărturisește că dacă el nu ar fi intrat în viața lui, nu s-ar fi despărțit de Traian. Este fericită acum că a făcut pasul de a ieși dintr-o relație care nu mai mergea. Acum, cei doi vor petrece sărbătorile alături de părinții lor.

„Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit.

La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire. 

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început. 

Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat.„, spunea Cristina Cioran în urmă cu trei luni.

Cristina Cioran și iubitul ei par că au planuri serioase în ceea ce privește relația lor. Actrița își duce iubitul la mama ei, acolo unde vor petrece sărbătorile de iarnă.

„Mergem la Constanța la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama‘, a mai spus Cristina Cioran.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter