Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David: "Eram toţi roşii la faţă"

Publicat pe

Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit că au purtat, acum ceva vreme, o discuție stânjenitoare cu fiul lor, David, fiind obligați să-i dea puștiului explicații după ce și-a exprimat curiozitatea cu privire la niște produse pentru adulți…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andra și Cătălin Măruță au rememorat recent un moment penibil pe care l-au experimentat ca urmare a curiozității fiului lor David, aflat la vârsta întrebărilor firești. Cei doi părinți au povestit, amuzați, cum au reușit să depășească momentul delicat.

Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David: "Eram toţi roşii la faţă"Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David: "Eram toţi roşii la faţă"

Andra și Cătălin Măruță, puși în dificultate de David

Pentru orice părinte vin momente în care trebuie să le explice copiilor, pe înțelesul lor, chestii de oameni mari, și nici Andra și Cătălin Măruță nu au făcut excepție. Artista și soțul ei au povestit recent, într-un podcast, pentru Mihai Petre și soția sa Elwira, prin ce momente delicate au trecut în clipa în care David și-a exprimat curiozitatea cu privire la… prezervative.

Totul li s-a tras de la o vizită făcută împreună cu fiul lor în vârstă de 10 ani la un supermarket, unde copilului nu i-au scăpat, evident, pachetele așezate la casă lângă guma de mestecat. Întrebarea lui a venit firesc și i-a pus în dificultate pe părinți.

Citește și: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o: „Încă sunt în stare de șoc!”

Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații: „Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie”

Citește și: Ultima oră! Vica Blochina a ajuns la spital, după un accident rutier: „Eu am fost de vină…'

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci. Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

„La Târgu Jiu mergeam cu David la un moment dat în mașină și îmi spune: ‘Tati, eu când merg la cumpărături cu mami, am văzut la casă, lângă pachetele de gumă, niște pachete pătrate pe care scrie *****. Ce sunt alea?’. Mi-am zis: Copilul meu are 9 ani, să-i spun de prezervative? (…) Într-o săptămână m-am dus și am cumpărat o cutie de prezervative și, cu Andra, i-am explicat lui David ce sunt. Eram toți trei roșii la față. Noi pentru că nu știam cum să-i explicăm, el era… I-am spus: ‘Uite David, uite ce înseamnă, la ce ajută. Trebuie să știi lucrurile astea”, a povestit Cătălin Măruță la podcastul lui Mihai Petre.

Eva și David calcă pe urmele părinților

Nu e un secret pentru nimeni că Eva (6) și David (10), copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, sunt deja vedete pe YouTube, dar și pe conturile de socializare, unde fotogafiile sau Insta Story-urile în care apar alături de părinții lor au o mulțime de aprecieri. Deja talentul de mică artistă al Evei, care a și cântat pe scenă alături de mama ei, este cunoscut, iar David își dorește să calce pe urmele tatălui său. Cu toate că multe dintre vedetele autohtone se feresc să posteze imagini cu copiii lor, Andra și Cătălin Măruță au luat altă decizie în această privință.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop', și-a motivat Cătălin Măruță decizia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter