Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram: "Fac 40.000 de euro lunar"

Publicat pe

E greu de crezut cât câștigă Dorian Popa lunar doar din YouTube și Instagram! Dar totuși nu e de mirare, deoarece se numără printre artiștii care au sesizat din start potențialul uriaș al social media. Iată ce declară Dorian despre veniturile sale lunare, dar și despre succesul pe care îl are în online inclusiv Cheluțu, cățelul său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cât câștigă Dorian Popa din social media, artistul în vârstă de 32 de ani fiind în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri autohtoni. Și cum ar putea fi altfel, când are peste aproape două milioane de abonați pe canalul propriu de YouTube, mai precis, 1,98!

Recent, artistul a mărturisit, într-un podcast la Măruță, câți bani câștigă în această perioadă doar din mediul online. Și nu se descurcă deloc rău, în pofida faptului că pandemia le-a redus tuturor artiștilor veniturile, odată cu lipsa concertelor…

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram: "Fac 40.000 de euro lunar"Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram: "Fac 40.000 de euro lunar"

Incredibil cât câștigă Dorian Popa lunar din social media!

Chiar dacă pandemia le-a stricat din plin socotelile artiștilor, care au pierdut sume importante anul trecut, odată cu amânarea concertelor pe termen nelimitat, Dorian Popa s-a descurcat de minune, iar asta datorită faptului că a sesizat, cu ceva timp în urmă, ce mină de aur reprezintă YouTube-ul și Instagramul. Mai mult, artistul nu a dispărut nici din atenția fanilor care îl urmăreau pe sticlă, fiind un fel de invitat permanent și la Te cunosc de undeva!, unde realizează în fiecare săptămână pastila After Party.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Rodica Budurcă s-a retras de la Burlacul! Concurenta a suferit un accident grav de mașină

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la Cuțite! Ce fel de mâncare a gătit

Citește și: Premiile Grammy 2021. Beyonce a devenit cea mai premiată vedetă din istorie

Invitat la cea de-a doua ediția a podcast-ului lui Cătălin Măruță, artistul nu a ezitat să răspundă întrebărilor puse de prezentator. Drept urmare, Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă lunar din YouTube și Instagram, iar sumele sunt absolut impresionante.

Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube', a dezvăluit Dorian.

Cheluțu, câinele artistului, produce și el bani buni

Cum Dorian Popa se pricepe de minune să-și vândă imaginea, nu e de mirare că artistul a făcut o vedetă inclusiv din simpaticul său patruped, Cheluțu. Drept urmare, o piesă care a fost privită de către cei mai mulți drept o glumă – si care poartă chiar numele cățelului său – a adunat pe YouTube nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări! Evident, vedeta videoclipului este nimeni altul decât buldogul francez al artistului, care aproape că-i eclipsează mușchii lui Dorian.

Chiar dacă pare greu de crezut. Simpaticul Cheluțu s-a transformat și el într-o fabrică de bani, chiar dacă nu are nici mușchi, nici fațete noi și nici implant de păr. Cu toate acestea, drăgălășenia cățelului, secondată perfect de carisma stăpânului, i-a adus lui Dorian o sumă imensă.

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Cheluțu e prințul casei, are halat Versace', a mai povestit, amuzat, Dorian.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter