Connect-R voia să devină preot. Cântăreţul face mărturisiri neaşteptate despre trecutul şi fiica lui

Publicat pe

Artist de succes și concurent al show-ului Te cunosc de undeva!', Connect-R face mărturisiri neașteptate în cadrul emisiunii CulTOUR'.Îndrăgitul cântăreț vorbește despre pasiunile sale, dar și despre fetița sa – Maya, despre care spune că este cel mai mare cadou pe care l-a primit de la viață.

A ales un drum în lumea artistică, însă în copilărie visa cu totul altceva pentru el. Voiam să mă fac popă', mărturisește Ștefan Mihalache, cunoscut publicului sub titulatura de Connect-R.

Atunci când vine vorba despre fiica sa, Maya, în vârstă de aproape cinci ani, artistul mărturisește că micuța îi împărtășește dragostea pentru muzică. Între un canal de desene animate și unul cu muzică, ea preferă muzica. Cântăm foarte mult împreună', spune Connect-R în emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dragostea joacă un rol esențial pentru îndrăgitul cântăreț. Nu aș putea să trăiesc fără iubire. Are tata o vorbă, când mă vede mai trist: <>', adaugă el.

Connect-R nu o poate uita pe Misha

Nu se știe ce a dus la divorțul său de Misha, acum doi ani, dar cert este că artistul a rămas în relații foarte bune cu fosta soție și mama fetiței sale. Sau poate este ceva mai mult, din moment ce Connect-R tocmai a postat pe Instagramul său o fotografie cu frumoasa cântăreață, însoțită de un mesaj de admirație.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter