Adevărul despre căsătoria lui Brigitte Sfăt cu Cornel: ”Nu suntem legal, pentru că...”

Publicat pe

La scurt timp după divorțul de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt și Cornel s-au căsătorit, însă vedeta ne-a spus adevărul despre căsnicia lor și ce s-a întâmplat de fapt. După câteva luni de relație, Brigitte Sfăt și Cornel și-au dat seama că trebuie să-și unească destinele.

Cornel a cerut-o în căsătorie pe Brigitte, iar aceasta a acceptat. Cei doi au ales niște verighete foarte scumpe, cu care s-au mândrit pe rețelele de socializare. Pe fosta soție a lui Ilie Năstase am întâlnit-o la un eveniment monden, unde a venit însoțită de noul ei iubit. Brigitte Sfăt ne-a dezvăluit că nu s-au căsătorit civil, însă a avut loc o ceremonie religioasă, așa cum cere religia lor. Deocamdată, Brigitte Sfăt și Cornel nu au semnat actele la notar și nici cununia religioasă nu a avut loc, așa cum se întâmplă de obicei, ci doar au primit binecuvântarea în fața lui Dumnezeu.

'Nu ne-am căsătorit în fața oamenilor. Am făcut o slujbă. Am făcut o binecuvântare în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem de religia penticostală. El s-a botezat în urmă cu două luni. Am hotărât să ne mutăm împreună și am întrebat pastorul cum este mai bine, iar atunci am oficiat relația în fața lui Dumnezeu, dar legea este lege. Nu suntem legal căsătoriți, pentru că nu am făcut-o în fața ofițerului de stare civilă. Vor urma toate la momentul potrivit.', ne-a declarat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt și Cornel își doresc un copil

Deși vedeta mai are doi copii din căsniciile anterioare, aceasta își mai dorește încă un copil. Brigitte Sfăt nu ascunde faptul că se concentrează la acest lucru, însă înainte de toate vrea să se asigure că starea ei de sănătate este una bună, mai ales că imunitatea ei este la pâmănt, având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

'Ne concentrăm acum pe un bebe. Nu ne grăbim. O vom face la momentul în care sunt eu pregătită, pentru că se știe că eu avut probleme de sănătate. Sistemul meu imunitar este praf. Eu am avut trei tumori și trebuie să fac analize pentru ca să nu sufăr în momentul în care rămân gravidă. Apoi ne vom concentra temeinic să facem un frățior sau o surioară copiilor pe care eu îi am deja.', a declarat Brigitte Sfăt pentru VIVA!.

Mai mult, fosta soție a lui Ilie Năstase este mult mai fericită acum, iar noul ei iubit a făcut-o să aibă din nou încredere în ea, dar și în oamenii din jurul ei. Brigitte Sfăt a suferit mult în ultimul an din cauza certurilor pe care le avea cu fostul tenismen.

'Nu aș vrea să folosesc cuvântul mai și să nu compar nimic. Am trecut printr-o perioadă de un an și ceva în care nu am fost bine, dar încep să mă deschid ca o floare. Am fost ca o floare care s-a închis și nu mai voia să se deschidă. Încep din nou să cred în oameni și în mine. Cel mai important ca femeie este să crezi în tine', a mai spus aceasta.

Citește și: Brigitte Sfăt și-a scos soțul în lume. Cei doi au strălucit la un mare eveniment monden

Citește și:Brigitte Sfăt s-a căsătorit în secret cu iubitul tinerel. Nu mai e cale de împăcare cu Ilie Năstase

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter