Connect-R nu o poate uita pe Misha. A făcut un gest de îndrăgostit!

Publicat pe

Nu se știe ce a dus la divorțul său de Misha, acum doi ani, dar cert este că artistul a rămas în relații foarte bune cu fosta soție și mama fetiței sale. Sau poate este ceva mai mult, din moment ce Connect-R tocmai a postat pe Instagramul său o fotografie cu frumoasa cântăreață, însoțită de un mesaj de admirație.

De dragul fetiței lor, Maya, în vârstă de patru ani, Connect-R și Misha au rămas în cele mai bune relații după divorțul survenit acum doi și recunoscut abia în vara lui 2018. Cei doi își cresc în continuare împreună copilul și se ajută de câte ori este nevoie.

Chiar dacă aparent cei doi nu mai au sentimente unul pentru celălalt și nu se știe ce a dus la ruptura definitivă și neașteptată dintre ei, Connect-R tocmai a făcut pentru fosta soție un gest specific mai degrabă îndrăgostiților decât unui bărbat care a rămas doar cu respect față de mama copilului său.

Connect-R nu o poate uita pe Misha

fotografia postată de Connect-R cu Misha

Connect-R nu a uitat-o pe Misha

Artistul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu chipul frumoasei blondine, însoțit de mesajul 'cea mai frumoasă mămică' și de un emoticon-inimioară. 'Ți-e dor de ea', 'sper din tot sufletul să vă împăcați', 'poate într-o zi o să fiți din nou împreună' au fost doar o parte dintre mesajele fanilor surprinși de fotografia cu pricina.

Connect-R nu o poate uita pe Misha

Connect-R, Misha și fetița lor, Maya

Acesta nu este primul gest de afecțiune al lui Connect-R față de fosta lui soție. În luna iunie a acestui an, de ziua artistei, când nimeni nu știa încă de divorțul deja finalizat, cântărețul a făcut publică o imagine în care o sărută pe Misha, însoțită de mesajul cât se poate de direct 'La mulți ani, frumoaso! Te iubesc!'

Misha s-a căsătorit cu Connect-R în septembrie 2014 și la doar 23 de ani a devenit mamă. 'Nu m-am gândit la nimic… Pur și simplu s-a întâmplat. M-am îndrăgostit, eram fericită și am făcut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc', a declarat frumoasa blondă despre relația cu Connect-R pentru VIVA!, amintindu-și de începuturile unui cuplu care părea unul dintre cele mai stabile din showbiz.

Foto:Instagram

Citește și:

Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis în 2018. E pe primul loc în circuitul WTA

Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Ar putea concura lejer ca 'ispită' la Insula Iubirii!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter